Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2008 22:50 - ВРЪЗКИ ВСЯКАКВИ, КОЙ С КОГО, КАКЪВ
Автор: karina19 Категория: Новини   
Прочетен: 24804 Коментари: 26 Гласове:
0

Последна промяна: 10.02.2010 16:00



от нета - Галев си назначи персонален зам.окръжен прокурор в Кюстендил - своя кум, ортак, приятел по лов, фитнес и ганстерско управление - Данчо Точното (Йордан Георгиев)!!!
братя Галеви- кариера и бизнес връзки - http://24chasa.blogspot.com/2007/09/blog-post_23.html
- Арестите на висши полицаи свързани с престъпността, трябва да бъдат само началото, защото по долните етажи е още по-страшно!Например прокуратурата в най-скоро време трябва да подхване директора на ОДП Стара Загора Тончо Михайлов, който е един от най-приближените на Румен Петков. Да изяснят какви са връзките му с Румен Буюклиев /Джото/, с Иван Ангелов /пилето/,има ли общ бизнес с петролни босове от гр. Гълъбово, спирал ли е работата по разработка касаеща близкия му приятел Иван Ангелов и производството на пилешки продукти, на какво основание негови полицаи охраняват комбината на същия този Иван Ангелов /близък до Станишев/ - колко се пази и колко се плаща, работил ли е като представител на ф - ма "Скорпио"/въпреки, че е бил действащ полицай/, делейки един офис с небезизвестния Димитър "Божирика", помогнал ли е на дама от НДСВ да избегне наказателно преследване през 2001 година и най-вече прикривал ли е престъпления извършени от негови подчинени полицаи! 

- Боян Чуков - е кадрови разузнавач от кариерата. Работил е в системата на научно-техническото разузнаване. Той е бил назначен за разузнавач в Първо главно управление на ДС през 1980 г. Пет години по-късно става старши разузнавач, след това става инспектор в същия отдел на ДС. През 1989 г. вече е зам.-началник на Първо главно управление на ДС. Специализирал е международни отношения в Института за политически науки в Париж. На 32 години е назначен на дипломатическа служба във Франция. Между 1988 г. и 1992 г. завежда консулската служба на България в Мадрид. Твърди се, че неговата основна задача е била поддържането на връзки със Симеон Сакскобургготски и подготовката му за връщането му в България, което става близо 10 години по-късно. Кариерата му е прекъсната, когато на 1 август 1991 г. е уволнен от министъра на отбраната. Чуков е инженер по образование и знае 5 езика. Чуков в момента е изпълнителен директор на „Лев корпорация", холдинг, основан от бившата барета Алексей Петров. 

брагя Галеви - http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2919§ionid=5&id=0001201 ; 
подвизите на Галеви - http://krimi.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=21492&df=12841&dflid=3

Един от началниците на ВВС бил бригаден генерал Володя Цветанов…Не знаете кой бил Володя Цветанов ли, мили мои? Володя Цветанов бил брат на вътрешния министър на Божията страна България – Румен Петков…
.......
56-годишният Константин Андреев е дипломат от кариерата. Завършил е международно публично право в Института за международни отношения в Москва. Постъпва на работа във Външно министерство още през 1979 г. Бил е директор на дирекции "Европа 1" и "Права на човека".Андреев има два задгранични мандата в Постоянното представителство към ООН в Женева (1985-1990 и 1995-1998). От октомври 2004 г. досега е извънреден и пълномощен посланик на България в Румъния. Дипломатически източници твърдят, че Константин Андреев е лична номинация на президента Георги Първанов
от нета - Ченге е, разбира се. Разузнавач. Назначението е емблематично за състоянието на дипломатическата служба. Другият секретар (административен) на МВнР е кадър на Международния отдел на ЦК на БКП до 1989 г.

============================
от нета - Гоце Седефчов от село Сирищник бил на лов в Симитли с шефа на агенция "Миитници" Асен Асенов. В контрабандата се въртят 3 и половина милиарда лева, според Ревизоро. Шеф на контрабандата на цигари е Маслинката, който се оказва брат на Иван Гранитски. Иван Гранитиски гради неуморно комитети на "Съзидание", които ще са основа на бъдещата партия на Седефчов. А сега - кой е босът на мафията? 
===================
Фронтиер - Красимир Георгиев бе - първи секретар по промишлеността на Софийския градски комитет на БКП пред 10 ноември 1989 г.
Освен енергийната фирма "Фронтиер" ,червеното величие притежаваше и обменните бюра "7 М ",до момента ,в който падна Жан Виденов и шефа на БНБ Любомир Филипов беше сменен.Бюрата бяха закрити веднага и собственика им отпраши за Швейцария ,където вече отдавна живееше жена му с трите им деца
 =====================
- румен солаков е мъж на галя солакова съдия в административния съд.николай свинаров е първи братовчед на цветан начев/бивш шеф на моб свети никола-ад/,чиято жена жанина начева е съдия в ас софия.цонев хлебара е протаже на свинаров,подкрепен от начев
====================
- Алексей Петров. Пък го питайте с какви пари "закупи" басейн "Спартак",кого изнуди и преби за злополучния ресторант "Дева",как придоби цеха на военен завод в родното си село Градешница,къщата на пъпа на Тетевен,как отмъкна парите на МАЙР и НИКОЛЕТИ и остави хората на цяла фабрика в Тетевен без стотинка като се изпари

=============

шефката на ИМАГИНЕС (бившата жена на Евгени Дайнов) е женена за Юлий Павлов, брат на Любо Пъпката и собственик на Експрес
==========================
Радостин Генов е дясна на Янев"
Радостин Генов е преди 10.11.89 е служител на ПГУ ДС. Работеше на прикритие в Изотимпекс в очакване да бъде изпратен зад граница
........................
Почетен консул на чужда държава е приоритет на червената мафия -ДС, за да създадат дипломатически имунитет за неприкосновенност на делата на техните спонсори и бивши служители управляващи червените пари, откраднати от гражданите на България.Ето имената на почетните консули представляващи различни страни и си направете извод кой е Пламен Юруков.
Георги Гергов=ченге -свинар-комунист-червен мафиот кредитен милионер=почетен консул на Русия за Пловдив.Недосегаем за обиски и съд поради дипломатически имунитет.
Борислав Дионисиев=ченге-червен мафиот-мултимилионер=консул на офшорка за пране на пари-Малдивите.
Левон Хампърцумян=ченге- милионер = консул на Канада.
Младен Мутафчийски=ченге -оръжеен търговец-мафия-мултимилионер=консул на Сан Марино.
Виктор Меламед=ченге- червен мафиот довел Гад Зееви фалирал Балкан=консул на Кралство Тайланд.
Максим Бехар=ченге-бивш кадър на "Работническо дело"-рекламен бос и той консул на офшорка -Сеишелите.
Георги Крумов- новият -боклукчия- мафия мултимилионер -консул на Чили.
Цветелина Бориславова-мултимилионерка-консул на Исландия.
Пламен Юруков=ченге-червени мафиотско пари- контрабанда на кафе- почетен консул на Казахстан.
Дипломатически имунитет купен с много пари с помощта на корумпирани чиновници в съответните страни
.................................................................
Всички знаят за водещата роля на Б. Манчев в организиране и разпределение на бизнеса и комисионните в енергетиката и в частност в МИ2 (чрез бившия изп. дир, Тодор Михайлов). Да не говорим за проекта на Митцуи и рекетьорската дейност на Манчев и в този проект. Енергийната мафия е факт и нейният лидер е БМ. Ако проследят пътят на комисионните народът няма да повярва какви неща се творят. А Милко Ковачев не ще се скрие пък макар и в Лондон за избора на BNP Pariba за хеджиране на валутния риск (като благодарност го назначиха за съветник на Надзорния съвет на същата банка в София). 
.................................................................................
Людмил Стойков- Люси(Людмил Стойков) - барманът, който стана индустриалец

Людмил Стойков има чисто съдебно минало, срещу него досега не са водени наказателни производств"

Людмил Стойков е на 44 години. Роден е на 16 април в Перник. Той е бивш спортист, завършил е ВИФ.
(Той е един от седемте българи, срещу които е водено международно разследване и са повдигнати обвинения за парите от САПАРД - бел. ред)
Преди промените е бил барман в "Балкантурист". Според собствените му думи е започнал бизнеса си още през 1990 г. с търговия със сирене. В родния си град обаче е известен като представител на силовата групировка ВИС 2, макар никъде в регистрите и биографиите му да не се съобщава такова нещо. В средата на 90-те години регистрира фирма за изкупуване и търговия на скрап, като започва да работи с все по-големи обеми.
През 1997 г. регистрира модната агенция "Ивет фешън". Бизнесът му потръгва още повече, след като брат му Емил Стойков става шеф на митница Перник. Впоследствие той е сменен от длъжност, но пернишката митница остава благосклонна към него.
Името на Людмил се свързва с различни схеми за внос на пилешки продукти и месо. По време на правителството на Иван Костов Людмил Стойков се насочва към туризма и индустрията.
През април 1999 г. той купува срещу 2.7 милиона долара курортното селище "Дюни". На 30 юни 1999 г. в консорциум с "Радомир леко коинвест" АД неговата фирма "Еврометал" ООД купува 75% от "Радомир - леяро-ковашки комплекс" ЕАД. Делът на Стойков е 34% и за тях той заплаща 4 милиона лева. Консорциумът трябва да обслужва и дълга на фирмата от 21 милиона лева.
През 2000 г. купува основното производство на фалиралото предприятие "Стомана" срещу обслужването на дълга му от над 42 милиона лева. По-късно във фирмата влиза гръцката "Виохалко", но Стойков запазва 14 на сто от "Стомана индъстри" и е зам.-председател на управителния съвет.
Смесеното дружество е собственик и на поточната линия "Даниели", закупена от фалиралия "Камет".
"Еврометал" е съцесионер на близо 60 млн. лв. дълг към НЕК на Националната компания "Железопътна инфраструктура". Основният цесионер е офшорната Kingston Enterprises, за която се смята също, че е собственост на Людмил Стойков. Със случая се занимава парламентарната комисия по корупция в парламента.
Миналата година името му беше замесено в друг скандал. Той възникна по повод създаването на съвместно дружество между община Созопол и дружество "Дюни". Става въпрос за съвместна фирма "Градина" АД, в която Людмил Стойков има 75%, а община Созопол 25%.
Скандалът възникна заради малкия дял на Созопол, който апортира земята за изграждането на хотелски комплекс срещу бензиностанцията на Созопол.
В Созопол развиват дейността си още две фирми на Стойков - "Евробилд" и "Евробетон". Втората е собственик на бетонния възел, който захранва строежите по Южното Черноморие.
Чрез "Еврометал" Стойков кандидатства и за фалиралата банка МБТР в съдружие с Корпоративна търговска банка, но отпадна от надпреварата. Участва и в няколко търга за приватизация на въглищни мини в пернишкия регион и "Брикел" - Гълъбово, но ги загуби (и в двата случая победен от Христо Ковачки).
Опита да купи и Варненската корабостроителница, но и там не успя.
Само преди месец Людмил Стойков влезе в сблъсък и с хората от пернишките села Рударци и Кладница. Той заведе дела срещу 42 собственици на 125 дка в центъра на Рударци.
Людмил Стойков е в добри отношения с политиците от всички партии, особено когато са на власт. Той е председател на сдружението за местен бизнес "Съюз за Перник" и участва в президентската кампания на Георги Първанов. На сайта на БСП дори го има на снимка да чете приветствието към Първанов на площада в Перник.
Той е член на ръководството на Националния борд по туризъм.
Людмил Стойков има чисто съдебно минало, срещу него досега не са водени наказателни производства. ИНФОРМАЦИЯТА Е АКТУАЛНА КЪМ 17.02.2007г. 
...............................................................................................
Приятелите на Гоце - http://www.extremecentrepoint.com/?p=1092====================
===================
Красимир Гергов е български бизнесмен, който се занимава с реклама от 1990 г. Завършил е „Вътрешен и международен туризъм“ и „Ориентиране“ в НСА и „Спортна журналистика“ в Софийския Университет „Климент Охридски”, където никой от завършилите випуска не го познава и не помни, че е учил там. Бил е на обучение в школата на МВР - Симеоново. През 1994 г. купува правото за излъчване на американската телевизия CNN за България. Името му е замесено в най-големите медийни скандали – за подкуп на генералния директор на БНТ, за отнемането на лиценза на Нова телевизия, свързват го и със закриването на радио Нова Европа, отнемането на лиценза на радио Би Би Си. Съдружник е в пийпълметрична компания заедно с двамата социолози предприемачи — Кънчо Стойчев и Андрей Райчев.
===========================
Гамизов,искам да ти помогна относно въпросите,които ще ти зададе Драшков:
Комисиоонните,размер и разпределение получени от "Митсуи" за:
- Подписване и получаване на държавна гаранция на неизгодни договори за рехабилитация на ТЕЦ "Марица-изток"2;
- Получените от началото на годината незаконни скертификати от същата компания за "изпълнение" на етапи от строителството
=============================================
ВСЕ ТОЗИ ОНЗИ
Арбен Хавальов --На тоя нека му публикуват снимка от Медиапул, за да видят читателите как изглежда - дебела и нагла мутра. Тоя нещастник навремето беше ВИП сводник и осигуряваше проститутки в заведенията на Слави Бинев.
След това висаджиите му дадоха пари да направи някаква музикална компания, но Пламен Минчев-бисекса го помете от тоя бизнес чрез протежето си Богомил Бонев, който тогава беше начело на МВР.
След това Хавальов се изгуби някъде, за да възкръсне като обръч на Доган

Иван Драшков навремето беше авер с Бойко Мутрата, двамата останаха свързани чрез Емил Димитров, ама при Бойко Боклука приятелство няма, той е предател и заради това никой не го обича. Само виж как се скара и с Гоце - тъп и импулсивен, винаги готов да прецака другарчето.
Драшков изгърмя заради Пикаещия в шадравани, номер му скрои Алексей Петров - Трактора. Естествено, по поръчка на гея премиер и на Петко Сертов.
Между Доган и гея Сержи има някакво напрежение, комунистите явно са се обидили на Савата, че краде повече от тях и участва в повече схеми. Не е случайно, че Доган изкупува толкова много вестници и телевизии, имай предвид.

Любовникът на джуджето Антоан Николов лично предаде касетата с гей изпълненията му, не е вярно, че е бил записван тайно от службите. Тъпкачът на гейчето се казва Стефан, на галено му викат Съни Пепелянката. Сега го раздава бизнесмен и собственик на един фитнес в Стрелбище, който е на стотина метра от откраднатия терен от Драшков - брат.

=========================================================

Как да няма стратегия Бойко?
Има, тя е много ясна:
1. Трика на архитекта
Диков краде от негово име, накрая обира пешкира под формата на осем издърпвания на уши (първото се случи след историята с Христо Ковачки).
2. Чевръсти общинари
Те са разделени на два екипа - отбор "крадци" и отбор "рушветаджии". В първия попадат хората на Стефан Софиянски, бившите общинари от групата на Стефко усмихнатия крадльо, а вторите се обединяват около Орлин Алексиев. Има и самостоятелен играч, звезда от калибъра на Бойко. Естествено, става дума за Иво Тонев, протежето на Николайчо Гигов. Той оглавява ресор "кражби в други общини". Така де, Столична община не е единствената богата, Сергей педала нали само спирал парите за "софиянци", трябва се бръмчи в Пловдив, Варна и в други градове.
3. Кметици-секстигрици
Няколко бивши учителки, психоложки и т.н., на средна възраст 33 г., любовници на който трябва (най-често трябват на прокурори и съдии, щото тия много обичат да чукат общинарки и кметици).
4. Отдел "Кадри"
Цецо Ченгето е завеждащия отдел кадри, толерират се доносите. Умишлено симулиран от върха (разбирай Боюко Борисов) конфликт между чиновници, действа се на принципа "разделяй и владей". Цецо Ченгето координира доносите и отговаря за новите служители.
5. Отдел "медиен шпионаж"
Десетина репортерки, влюбени в Бойко Борисов вече работа не вършат, Венелина Гочева откак започна да се чука със служителя си Едуард Папазян спря фитнеса, за да се поддържа крехка за Бойко. Вече не се действа с член, а с усмивка и ухо. Координатор е Радо Тошев, на агент Бор сина, който иска да лапне всички автобусни спирки. На работа в пресофиса на ГЕРБ е назначена и дъщерята на Венелина Гочева. Тя не знае, че "мама ку.ва" има гореща линия с Генералчето. Така де, конспирация трябва.
6. Отдел "Краси Гергов"
Червения педал-олигарх, дето се съвкуповлява с фризьори и дизайнери (строителите много му миришели) лично е назначил десетина служители, отговарящи за билбордовете в цяла София. Вече разполага с 4 000 билборда. Бойко прокара решение за узаконяване на билбордовете, с което разкара малките играчи и рекламни агенции. Това е дребна далаверка за десетина милиона,

Те са наследници на Ловешката мафия на Политбюро на БКП.Знаят много и са опасни.Външно-икономически отношения в Москва м/у 70-та и 80-та год

=========================================

 Собствениците на фирма за хазарт, спонсорирали кампанията на Георги Първанов се оказват и съдружници с дружество, контролирано от Златомир Иванов-Баретата и роднини на депутата от БСП Младен Червеняков. Според публикувания на сайта на Първанов, дарител с договор 123/11.10.2006 е управителката на “ФСО” ООД Лиляна Червенякова…. Освен управител Червенякова е и собственик на 60% от капитала. Дружеството притежава над 10 игрални зали в цялата страна. Останалите дялове се държат от синовете й Орлин и Камен. Техният баща е братовчед на бащата на депутата от БСП Младен Червеняков. Чрез общата си фирма “ФСО” ООД Червенякови притежават 45% от хазартното дружество “Бинго ФСО”. Останалите дялове в “Бинго ФСО” са собственост на дружество “Група Елит”. В него чрез фирма “Юристик консулт” Баретата държи 40%, чрез фирмата си “Голд груп” още толкова дялове има и сестра му Меглена Иванова. Според ДАКСИ “Група Елит” на Златомир Иванов притежава един куп дъщерни фирми с предмет на дейност “залагания и хазарт”. Дружествата покриват по-голяма част от територията на България и притежават лиценз за организиране на хазартни игри с игрални автомати. Освен хазарт бизнесмените от клана Червенякови държат ресторанти, нощни барове, агенции за недвижими имоти и консултантски дружества. Според ДАКСИ един от тях - Камен, има общо дружество с човек, близък до бившата групировка ВИС. Във фирма “Милениум-2002″ Червеняков е съдружник с Петър Лашов, сочен за наместник в туристическия бизнес на покойния Георги Илиев. Камен Червеняков е стъпил здраво и в бизнеса с нощни удоволствия. Той стопанисва стриптийз баровете “Фетиш”, “Табу” и “Плейбой бар” в София. За разлика от брат си Камен, Орлин Червеняков се е ориентирал към по-прозаичен бизнес. На негово име във фирмения регистър се водят четири фирми с предмет на дейност “Ресторанти”, “Финансово посредничество” и “Управление на недвижими имоти”. С майка си заедно са съдружници на култовия ресторант “Чевермето” в столичния хотел “Хемус”. Заведението се прочу, след като в него вечеряха Георги Първанов и колегата му Владимир ПУТИН
======================================
СТАРА - НОВА ВЛАСТ
Нина Велчева майката на Борис Велчев е шеф на юридическата кантора на Химимпорт-АД -собственост на ТИМ
......................................................................
Другият подобен изрод на Пешов е Симеон Кралев от Крам Комплекс, скоро и за него ще изскочат данни за безобразията му в Каварна и за далаверите с Гагауза и с Масларова. Сещате ли се за Кралев - това е бащата на рали пилота Пламен Кралев, който даде комунистическото си Ферари на Сержи Гея малко преди изборите. Любопитно ми е колко са кражбите на Кралев, ще чакам с интерес следващите месеци:)
.............................................................
Петя Славова, екссъпругата на милионера Митко Събев
................................
Николай Методиев -зам. дир. в ДАНС - http://www.svobodata.com/page.php?pid=1175&rid=154

=====================================
Тия двамата бандити плащат на всички, не само на Бойко Мутрата и на комунистите. Касиерът на БСП в Пловдив е Гергов, прасето отдавна е свършило парите и сега прибира от Пещаците и ги разпределя по веригата. При царя се работи чрез Милен Велчев, той фигурираше в една разработка, ама тогава се направиха че не знаят за кой Велчев става въпрос. Яне Янев също прибираше пари от пещаците, за Доган е ясно. Сега пещаците опитват да пробият при Бойко Мутрата и го натиснат да маха Дянков, щото този им вдига акциза за цигари и алкохол и им прави проверки. Моята прогноза е, че Дянков няма да се задържи дълго и ще си ходи.
...................................................
Трябва да бъде арестуван и столичния прокурор Роман Василев, който бе човека на Трактора в прокуратурата. Нека се видят взаимоотношенията на Трактора с Роман Василев и строежа на селището "Делта Хил". Също и случаят с Мургина. Прокурорът Роман Василев е личният прокурор на Трактора и това трябва да стане ясно на всички, когато след няколко дни пуснат Октопода.
...................................................




Гласувай:
0



1. karina55 - Мария Мургина си подписа присъдата ...
13.02.2009 01:12
все онзи - Мария Мургина си подписа присъдата преди три месеца, когато по заводед на един от покровителите си Румен Петков извади компромат за Алексей Петров и доходите му. Затова от ДАНС я подпукаха и хванаха Яне Янев да им свърши работата. Яне Янев е луд, но разполага с много информация, освен това слуша много, щото го държат с гей компроматите му.

цитирай
2. анонимен - ....
24.03.2010 18:30
Ne vsichko e kakto e predstaveno tuk....Pishete vreli nekipeli kato v jult vesnik....
цитирай
3. анонимен - Направо се отчайвам като ви чета! ...
11.11.2011 21:45
Направо се отчайвам като ви чета! Макар и в разговори да съм казвал че положението на БГ и на българите да е неспасяемо - последна фаза на тежък рак - просто не съм си давал сметка колко жестоко трагично и наистина такова е всичко!!! В мъртвата хватка на генетичните дегенерати? Единственото спасение е както при смъртоносните паразити (като тениите напр. при които вторичният гостоприемник трябва да умре, за да се продължи жизнения цикъл на паразите) - тотално унищожаване на уродите-паразити! Без значение кои са и какви са - Гергови, Тадаръкови, Пенгезови, Солакови, Велчеви, Първанови и още и още и още - точно както "бащицата Джугашвили ги е работил - до 9-то коляно на място1 Просто няма друг изход от ситуацията и тя ще продължи да деградира до тоталния срив.
цитирай
4. анонимен - buy viagra online 408 20941
18.10.2012 05:22
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#6734>viagra online</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#19501>buy generic viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#10643 generic viagra
цитирай
5. анонимен - payday loans online 706 6584
18.10.2012 11:46
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#6364>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#11031>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#3070 payday loans online
цитирай
6. анонимен - payday loans online 467 12695
18.10.2012 16:42
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#2562>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#11228>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#9073 payday loans online
цитирай
7. анонимен - payday loans online 727 15582
18.10.2012 20:34
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#18135>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#16064>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#16201 payday loans online
цитирай
8. анонимен - payday loans online 424 15232
19.10.2012 01:17
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#14563>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#12955>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#9700 payday loans online
цитирай
9. анонимен - payday loans online 607 1380
19.10.2012 03:48
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#17204>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#8103>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#15830 payday loans online
цитирай
10. анонимен - levitra 10 mg
20.10.2012 04:25
If you want to buy levitra use keywords http://onlinelevitrabuy.com/#3208 - buy levitra, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#5389>cheap generic levitra</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#8703 online
цитирай
11. анонимен - cheap cialis 18125
20.10.2012 06:03
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#uiaev>generic cialis</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#zjpsx >cialis online without prescription</a> , http://ordercheapcialishere.com/#ruxge cheap cialis online
цитирай
12. анонимен - viagra 200 mg 4929
20.10.2012 14:05
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#jkyfq>viagra 200 mg</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#gkoco >viagra online without prescription</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#ndtbs buy viagra
цитирай
13. анонимен - kamagra jelly 100mg 8474
20.10.2012 19:08
<a href=http://orderkamagranow.com/#iiuej>buy kamagra</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#teflo >buy cheap kamagra</a> , http://orderkamagranow.com/#kdrhm 100mg kamagra
цитирай
14. анонимен - generic levitra 8792
21.10.2012 02:17
<a href=http://orderlevitrahere.com/#rmidz>levitra online</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#dnccj >cheap levitra</a> , http://orderlevitrahere.com/#inmzw cheap levitra online
цитирай
15. анонимен - order levitra
22.10.2012 18:06
If you want to buy levitra use keywords <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#2795>buy generic levitra</a>, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#1066>buy cheap levitra</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#5383 online
цитирай
16. анонимен - payday loans 732 564
23.10.2012 18:52
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#5939>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#16382>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#18158 payday loans
цитирай
17. анонимен - buy cialis online 846 1437
24.10.2012 02:31
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#14277>buy generic cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#15727>cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#2561 generic cialis
цитирай
18. анонимен - buy kamagra 12478
24.10.2012 05:58
<a href=http://kamagrastorehere.com/#ytopp>generic kamagra</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#tbptm >kamagra online</a> , http://kamagrastorehere.com/#bhkjf generic kamagra
цитирай
19. анонимен - generic levitra 5772
24.10.2012 14:07
<a href=http://levitrastorehere.com/#ksejc>levitra online</a> - <a href=http://levitrastorehere.com/#lceto >cheap levitra</a> , http://levitrastorehere.com/#ntrkn buy levitra
цитирай
20. анонимен - buy cialis 13854
24.10.2012 17:35
<a href=http://cialisstorehere.com/#ivtdn>cialis online</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#sixgy >buy cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#cfldz generic cialis
цитирай
21. анонимен - cheap viagra 16783
24.10.2012 22:07
<a href=http://viagrastorehere.com/#ohujo>buy viagra</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#vwcrg >buy viagra</a> , http://viagrastorehere.com/#jjksl buy viagra
цитирай
22. анонимен - payday loans online 18936
27.10.2012 02:52
<a href=http://directlenderloanshere.com/#gkkgr>payday loans online</a> - <a href=http://directlenderloanshere.com/#vrngq >payday loans online</a> , http://directlenderloanshere.com/#xvvyu payday loans online
цитирай
23. анонимен - bad credit payday loan 10930
27.10.2012 11:11
<a href=http://badcreditloanhere.com/#kqhtb>payday loan online</a> - <a href=http://badcreditloanhere.com/#pbrgq >bad credit payday loan</a> , http://badcreditloanhere.com/#hhwee payday loan online
цитирай
24. анонимен - payday loan 9432
27.10.2012 20:06
<a href=http://instantloanhere.com/#dstgf>payday loan</a> - <a href=http://instantloanhere.com/#hnxxg >payday loan</a> , http://instantloanhere.com/#bnqwa payday loan
цитирай
25. анонимен - levitra 20 mg 10005
30.10.2012 12:03
<a href=http://cheapgenericlevitranow.com/#decgp>levitra without prescription</a> - <a href=http://cheapgenericlevitranow.com/#sjhuc >levitra 20 mg</a> , http://cheapgenericlevitranow.com/#oxyhn levitra online
цитирай
26. анонимен - cheap viagra 18560
02.11.2012 03:52
<a href=http://ordercheapgenericviagrahere.com/#wgqhz>buy viagra</a> - <a href=http://ordercheapgenericviagrahere.com/#rqznq >viagra online</a> , http://ordercheapgenericviagrahere.com/#rqflt cheap viagra
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: karina19
Категория: Новини
Прочетен: 1867482
Постинги: 90
Коментари: 360
Гласове: 281
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930