Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2009 09:14 - Новото правителство - неофициално инфо
Автор: karina19 Категория: Новини   
Прочетен: 5749 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.05.2010 19:29


срещнато из нета, кое е истина, кое манипулация предстои да видим :)
чалгата откликна на управлението си http://www.youtube.com/watch?v=5duIDoAlPNk
БОЙКО БОРИСОВ -
Тая история с прадядото на Бойко е много "покъртителна".Две седмици след 9 септември при пиянски запой в кръчма Бойковият прадядо се натряскал и напсувал комунетата. И те понеже са големи простаци взели та го гръмнали.Та така прадядото станал борец срещу комунизма и пречел на правнука си да стане истински милиционер, а не пожарникар!
============================
Министър на регионалното развитие - Росен Асенов Плевнелиев.

------------------------------------------------------
Именникът на Божидар Димитров http://www.glasove.com/article-1957.php  На 14 декември 1973 г. оперативният работник (ОР) Цветан Станимиров открива лична разработка на студента абсолвент от Историческия факултет на Софийския университет Божидар Димитров Стоянов.

Димитър Тончев: Божидар Димитров и Кирил Христосков са начело на иманярската мафия!

16 октомври 2008, 13:10

 

 

Топ скандал

тодорка Николова




.  Но нали имаше охрана, там се правеха археологически разкопки? Кой допусна да се разграби?
- Това, което съм чувал от иманярите, е, че виновен за разграбването на Свираческата могила е офицерът от Държавна сигурност Кирил Христосков. Знам, че археоложката Гергана Кабакчиева се опита да направи нещо, но й попречиха.
По едно време край могилата имаше охрана. Там не можеше да припари никой. И изведнъж охраната изчезна. Появихме се ние, но вече и копче не можеше да бъде намерено там.
. http://www.blitz.bg/article/7489

- Всички в Ивайловград го знаят. Преди 25 години по същия начин беше ограбена и Лютица. Знам, че в основата на този грабеж беше тогавашния шеф на милицията Боян Наков, който, между впрочем, е изнесъл и част от ограбеното в чужбина.

По-късно го намериха обесен

в апартамента му в Пловдив. Не беше самоубийство, както писаха вестниците тогава. Знае се, че обесването е поръчано от тогавашния шеф на милицията в Кърджали, с когото са имали вземане-даване на антиките.

- Ти какво иска да кажеш - че участие в ограбването на могилите са взели и част от хората на Държавна сигурност?
- Да, точно това искам да кажа, защото го знам. Колеги са копали там и са им продавали намерените антики, които по-късно са изнесени от същите тези хора на ДС. По този начин са ограбени и вила “Армира”, Циганската могила край село Свирачи, могилата край с. Славеево. Говори се, че е твърде съмнително и участието на Любо Делчев в проучването на древните могили в този край.

- Кой мислиш, че е в основата на това ограбване?
- Преди време слушах един разговор на Ифандиев с Георги Костов - общински съветник в Ивайловград, който каза, че ръководители на тукашната иманярска мафия са Божидар Димитров и бившият офицер от ДС Кирил Христосков. Какво да добавя повече… Беше намесен и още един офицер от ДС в Кърджали - Георги Андонов мисля, че се казваше, но нищо повече не мога да кажа за него. Не съм запознат с неговото участие в голямата далавера.

ПРОФ. ДИМИТРОВ ХВЪРЛИ ОКО НА ЗЛАТОТО НА МИТЬО ОЧИТЕ
Шефът на Националния исторически музей Божидар Димитров е хвърлил око на античното съкровище на несебърския бос Димитър Желязков - Очите.

Професорът е подал молба до прокуратурата и МВР да му бъдат предоставени антиките, които бяха намерени в сейфовете на ъндърграунд страшилището. След ареста на Димитър Желязков, ченгетата отвориха сметките и банковите му касетки и откриха в тях старинни златни монети и накити, припомня “ШОУ”.
Тъй като Димитър Желязков не е узаконил античната си сбирка, властите се точат да му я конфискуват. Божидар Димитров пък вече си е представил как мафиотското злато ще краси Националния исторически музей. В неотдавнашно интервю видният историк обяви, че сред вещите, открити в сейфовете на Очите, има няколко ценни експоната, които биха могли да изчезнат или да бъдат подменени с фалшификати, ако не се съхраняват при него. „Има изкусни фалшификатори, за които не е проблем да направят дубликати на съкровището. То трябва да бъде дадено на съхранение в музея”, категоричен е Димитров.

ДОСИЕ
Само преди няколко месеца историкът бе набеден в кражба и силово изземване на антични съкровища от легендарния нумизмат Димитър Станков – Митко Бузата. Според Бузата, историкът се облагодетелствал лично от конфискацията на антични предмети. Преди години при един от арестите на Станков дори не бил направен опис на съкровищата, конфискувани от дома му. След това огромна част от колекцията му изчезнала.

12 мита в бълг.история – Б.Д. - http://bg3.chitanka.info/mylib/lib/text/9703#toc
............
Този човек е не наяден на власта и длъжности.Съдете сами:1.Директор на НИМ 2.Съветник на президента 3.Водещ на предаване в БНТ 4.Платен консултант по история на в."Труд" а щях да забравя той беше водач на групата Общински съветници на БСП и от там падаха парички
...................................
_______________________________________________
1. Новият финансов министър Симеон Дянков е братовчед на бившия изпълнителен директор на „Икономедия” Бисер Боев, спряган все още за икономически министър.
2. Симеон Дянков е племенник на спряганата за първи вицепремиер на Борисов и вицепрезидент в момента на Световната банка Кристалина Георгиева
Симеон Дянков, икономист в Световната банка, който оглавяваше екипа, отговарящ за издаването на годишния доклад "Doing Business" към Световната банка, от началния доклад през 2003 г. до 2008 г., е номиниран за министър на финансите на България в коалиция център-дясно, която ще поеме властта след проведените на 5-ти юли избори. Съобщението бе направено от лидера на най-голямата партия и вероятен министър-председател според информационни бюлетини. Международната конфедерация на профсъюзите критикува остро доклада "Doing Business", тъй като той даде на страни с най-ниските трудови стандарти най-добри рейтинги и бе използван от банката като препоръка развиващите се страни да преустановят трудовите си разпоредби.  През месец април банката издаде директива, с която разпореди на персонала си да спре да използва трудовите индикатори от доклада и ги премахна от рамката си изискуемите условия. Дянков освободи поста на директор на екипа, който издава "Doing Business" малко преди доклад на вътрешни оценители в банката да заяви през юни, че връзките между показателите на "Doing Business" и икономическите резултати като БВП и икономически ръст, които Дянков и неговият екип отдавна бяха потвърдили, са необосновани
..Вярно ли е, че той със семейството си обитава тъй наречения Дом №7 в Резиденция "Бояна"? Ако да, на какво основание и с чие решение? Сключил ли е договор, с кого и за колко? Вярно ли е, че преди то да се настани там, е било наредено да бъдат изсечени поне 10 многодишни дървета около вилата, защото хвърляли сянка в прозорците му? Вярно ли е, че не плаща нито наем, нито режийни? Ако това е така, кой плаща сметките на Дянков - Министерският съвет или Министерството на финансите? И защо? Вярно ли е, че той и цялото му семейство биват денонощно обслужвани от персонала на държавната резиденция, който им чисти и готви? Вярно ли е, че седем телевизора са закупени с пари от бюджета на министерството и разположени из цялата вила
..........................................................................

Десислава Жекова Танева-ГЕРБ-Сливен
Чрез нея ТИМ ще вземат земеделското министерство. Десислава Танева е завършила икономика в УНСС и право в Бургаския свободен университет.
От 1997 г. става изпълнителен директор на „Мел инвест холдинг”.
Тази компания обаче чрез няколко различни дружества е свързана с „Конимо” АД, в управлението на която пък участват редица фирми, занимаващи се със зърнени култури, като „Агро мел”, „Агро мел БГ” . „Конимо” АД пък е една от фирмите, които управлява Мелница Варна, свързана с ТИМ. В броя на вестник „Капитал” от 01.12.2000 г. тема на броя е мощната варненска групировка ТИМ. Преди девет години седмичникът пише: „На мястото на Красимир Премянов стои прословутата групировка от фирми, обединени под името ТИМ. Създадена като регионална структура, работеща в района на Варна, Добрич и Шумен, ТИМ все повече се превръща в национална империя с интереси в почти всички сфери на бизнеса.” Неофициално вече се прави връзка между Десислава Танева и ТИМ, вероятно заради участието й в управлението на редица фирми в областта на зърнодобива и то точно във варненския и добричкия регион. Някои от фирмите, които Танева управлява според ДАКСИ са:
„Клас-София” АД, „Мел холдинг” АД, „Агро мел” АД, „Агро мел БГ” АД, „Авто линк - инвест” АД, която преди се е казвала „Мелничен комплекс-Варна” АД. Списъкът продължава още десетки фирми, докато достигне цифрата 65. Съграждани на Танева от Сливен твърдят, че тя притежава много земеделска земя и търновската фабрика за бира „Болярка”. Злите езици равняват собствеността на бъдещата министърка на 100 000 дка. Справка в системата на ДАКСИ сочи че, Десислава Танева е в борда на директорите на „Фонд за земеделска земя Мел инвест” АДСИЦ. Фирма „Алфа финанс холдинг” АД е управлявана от собственика на „Икономедия” Иво Прокопиев. Същата фирма има 26,11% дял собственост във „Фонд за земеделска земя Мел инвест”. Земевладелката Танева ще си прави министерство за лично ползване ли?!

..................................................

Днешната евродепутатка от ГЕРБ Румяна Желева започва политическите си занимания в „Обединен блок на труда”, която е регистрирана май 1997 г. На тази партия според решение на СГС и публикувано в ДВ бр.56 от 15.07.1997 г. председател е проф. Кръстьо Петков, зам.-председател е проф.Румен Георгиев и изпълнителен секретар е днешната водачка на евролистата на ГЕРБ РУМЯНА РУСЕВА ЖЕЛЕВА?!
Спомняте ли си първият евровот в България през 2007 г.? Листата на ПП ГЕРБ беше съставена от малко известни личности и сред тях мястото си беше заела тихо и скромно една млада жена от Нова Загора- Румяна Желева. В политическия живот на България тя беше повече от неизвестна за широката публика, но дали е било така в другите сфери на живот на българското общество, както и в „сенчестите” места на политическата кухня, които не се афишират широко. Това че не е участвала „явно” в политиката или участието е било неизвестно за широкия кръг хора гласували за ГЕРБ беше неин плюс, както и високата й образованост, но в тези минали дни високия рейтинг на Бойко Борисов и политическото отегчение на народа й дадоха шанса да стане евродепутат. Вълната на недоволството даде 21.68 % от гласовете в полза на ГЕРБ. По това време Душана Здравкова оглавяваше петте евродепутати от ГЕРБ в ЕП.

Началото е тихо и чисто. Ученолюбивата Румяна от Нова Загора завършва езикова гимназия в Бургас, а след това завършва „Социална педагогика” в СУ „Св. Кл. Охридски” през 1994 г. През 1995г. завършва и социология в СУ. Това се случва когато България се управлява от БСП и Жан Виденов. Малко по-нататък ще обясня защо го споменавам този факт и в каква възможна връзка. От 1992 г., когато е приет Закона за приватизацията на държавните и общински предприятия и е създадена Агенцията за приватизация се пръкнаха 81 приватизационни фонда, готови да „посредничат” само, че за коя сметка в разсипването на „лошата” държавна и общинска собственост не се знаеше точно. В един такъв небеизвестен фонд откриваме следите на една жена на средна възраст, която по това време е просто социолог, но е настанена на удобно място, което сигурно е било и много добре заплатено. Румяна Желева става през 1995 год. член на УС на Национален Инвестиционен Фонд –НИФ „Труд” АД, който управлява активи, през 1996 г. е вече член на Надзорния съвет на приватизационен фонд „Труд и Капитал” АД- масова приватизация и управление на активи. Това „компетентно” участие в този фонд продължава три години

Дали този висок пост не е заради нейната лятна специализация през 1994 г. във Виена, където са и ...? Може би името на сина на Огнян Дойнов, Ясен Дойнов ще ви наведе на някои смущаващи мисли. Огнян Дойнов е бил член на Политбюро на ЦК на БКП и секретар на ЦК на БКП, от 1990 г. живее в Австрия и работи за Робърт Максуел. Дали сина има нещо общо с бащата ?! Най-малкото е наследил търговския му нюх и има участие в небезизвестната фирма „Фронтиер” на Красимир Георгиев, приятел на Румен Овчаров. Явно крушите падат под крушата. Дали по това време за тези фондове може да са били „много важни” специалистите по икономическа социология ?
Прословутият приватизационен, а после инвестиционен фонд, в които Румяна Желева е член на УС е с прякото участие на КНСБ и един негов заместник -председател Юри Жак Аройо, който там е изпълнителен директор. Ще направя важното уточнение, че Юри Аройо е син на известния червен шаман и икономист Жак Аройо, който е спряган за съветник на Тодор Живков. Ако си припомним правилото, че крушите падат недалеч от крушата и ако крушата е червена, то тогава...Юри Аройо е член и на УС на Първа източна международна банка, може би най – известна с названието „Банката на СИК”.

Юри Аройо е масон, както и шефа му Желязко Христов -КНСБ и под неговото най-вероятно влияние Румяна Желева става член на Ротари клуб, който е по-светска форма на масонските ложи. Тя е член на Ротари клуб Бургас-Приморие, в друг ротариански клуб Бургас член е кмета на Бургас и неин съпартиец Димитър Николов. Румяна Желева е била и президент на Ротари фондация. Но да се върнем върху биографията й отново с полезен прочит за непосветените. В годините когато се наливаха основите на червената и синя съмнителна приватизация, планирана още в т. нар. „План Ран-Ът”, където Иван Костов се трудеше като икономист наред с други червени икономисти, активи от над 130 млрд. долара трябваше да се разпродадат, сиреч приватизират и да се осигурят средства за българската икономика и да се покрие външния дълг на България. Според запознати в хазната са влезли между 1.2- 2 млрд. Долара. И ако това не е номер на вещи „илюзионисти”в икономиката, здраве му кажи. По същото това време Румяна Желева е член на Съвета на директорите на „Пластимо” АД Самоков, което произвежда пластмасови изделия. По-любопитно е нейното членство в Съвета на директорите на „Езтур”АД-Правец, който стопанисва партийната резиденция на Тодор Живков в родния му град.

Там се вихрят скандали с руско участие и участие на небезизвестния Мирчо Циганина, който бе спряган за източване на държавният резерв. По времето, когато Желева работи там, Мирчо Циганина имал съвместен бизнес с Елена Костова, съпругата на Иван Костов и Зоран Ристич, на които той дал 500 000 долара. Зоран Ристич е спряган за човек на Сретан Йосич и е издирван според публикации за фиктивен и нелегален износ на горива в Македония чрез общата фирма с Елена Костова „Булс” ООД. Същият скандален бизнесмен има договор за съвместна дейност с „Езтур” АД, чрез фирмата му „Миомит”, а както отбелязахме Желева е член на Съвета на директорите на „Езтур” АД през 1997-1998 г. Дали е знаела повече подробности за руските партньори и за далаверите на Мирчо Циганина... Едва ли случаен човек може да стане член на управителен съвет на акционерно дружество, което стопанисва нещо принадлежало, макар и по партийна линия на Тодор Живков и то в родния му Правец.
Друга част от биографията на Румяна Желева разкрива връзките й с Димитър Ламбовски, който е в управата на „банката на СИК” (ПИМБ) до 1999 г., по-късно той е депутат от НДСВ, но е бил и експерт в „ Труд и капитал”. Румяна Желева се докосва и до бившия министър на МРРБ от НДСВ, Валентин Церовски, който бе отстранен заради скандал с покупка на апартамент с участието си в „Международна застрахователна компания Европа-Живот”-АД, където пътищата й са се пресекли и със сина на Огнян Дойнов, Ясен Дойнов, както и с добрият бургаски познат и съдружник на Желева, Калин Рогачев.

Неведоми са пътищата Господни, но предначертани са пътищата в политиката и такива са може би и политическите пътеки на Румяна Желева. Нека да се спрем на връзките й с проф. Румен Младенов Георгиев, с който Румяна Желева работи през 1997 г. в „МЗК Европа-Живот” АД. Какво характеризира този икономически експерт? Проф. Георгиев е председател на „Минералбанк” от 1983- 1990 г. От там много зелени банкноти са изтекли навън по червено време. Той участва в разработването на „Плана Ран-Ът”, където участва и Иван Костов. По-късно неговият син Румен Георгиев-младши твърди следното: „Баща ми предложи Костов за финансов министър”?! Виден член на Висшия партиен съвет на БСП, който е оглавяван от Александър Лилов и с член на председателството му Андрей Луканов, Георгиев предлага „синият” Костов за финансов министър и работи с Румяна Желева която е член на надзорния съвет на застрахователното дружество. Проф. Георгиев е и съветник на Валентин Церовски, когато е министър на МРРБ, където участва и друг познайник на Румяна Желева, Калин Рогачев, който по това време е началник кабинет на министър Церовски, а по-късно при тройната коалиция е зам.-министър на МРРБ на Асен Гагаузов.

Интересно преплитане, по израза „оплетени като свински черва”-сини, червени, жълти сега и герберасти. Оказва се, че най-вероятно БСП има „Б” отбор със сини фланелки, „В” отбор със жълти фланелки и смесена резервна група със синьо-жълто-червени фланелки и ГЕРБ и лого „За власт и за повече пари!”. Изобщо не е за чудене.
Искате и доказателства ? Ще ги дам, нека коментара е ваш. С каква политическа ориентация ще е партията на бивш агент на Държавна сигурност? Най-вероятно с лява и ще е готова да управлява и споделя благинките с управляващите от БСП в една коалиция. Точно така е ! Ами ръководството на такава партия, какво ще е? По-червено, най-вероятно от червените. Да посочим за коя партия иде реч. Партията е „Обединен блок на труда”, която е регистрирана май 1997г. На тази партия според решение на СГС и публикувано в ДВ бр.56 от 15.07.1997 г. председател е проф. Кръстьо Петков, зам.-председател е проф.Румен Георгиев и изпълнителен секретар е Румяна Русева Желева?!
Има ли нещо, което тук да е случайно ?! Едва ли! Връзката е ясна, както и мотивацията. Червената политика е трамплин за издигане в обществото, а високия пост може после да се осребри, пребоядиса и т.н. Всевъзможни комбинации в стил български политик от прехода. Даже интересното е, че „ученичката” Желева е в ОБТ преди своите учители от януари 1997г., когато тълпите подскачат и скандират лозунги : „Кой не скача е червен!” Кой е подскачал и кой не е ясно, може би ?!

Ако се сетим, че проф. Кръстьо Петков, който от 1990 до 1997 г. е председател на КНСБ е бил агент на Разузнавателното управление на Генералния щаб на МНО с псевдоним „ Еленков” и е депутат от Коалиция за България начело с БСП в 39-тото Народно събрание. То се оказва, че той е ярък представител на БСП. Какви са обаче хората допуснати от вещият агент на ДС да работят на отговорни постове в неговите структури и партия? Най-вероятно, предани на червените идеи и близки съратници на шефа Петков. Да сложим на кантара и въпроса, що за „политическа птица” тогава е Румяна Желева, която беше евродепутат от ГЕРБ в ЕП и сега оглавява листата на ГЕРБ за евроизборите след две седмици. Дали това е честно и морално ?
Нека се върнем на бизнес партньорството на Румяна Желева с Калин Рогачев. Най-вероятно двамата са съученици от немската езикова гимназия в Бургас. По-късно общия им път минава през приватизационен фонд „Труд и Капитал” АД и през Международна застрахователна компания „Европа-Живот” АД и от съвместния им бизнес в „ Глобал Консулт”-ООД от 2001 г. до 24 август 2007 г., когато Желева е вече евродепутат, но е и едноличен собственик на пререгистрираното „ Глобал Консулт”-ЕООД.

По същото време частния бизнес и високия държавен пост, който заема Калин Рогачев- зам.-министър на МРРБ са несъвместими и бизнеса се поема от Румяна Желева. Калин Рогачев е привилегирован от НДСВ и от БСП, а Румяна Желева от 2007 г. е от ПП ГЕРБ, но бизнес интересите са по-важни от политическите „разлики”. Нищо ново за българските политици, които уж носят „нов морал”. Бизнес интересите на Румяна Желева се проявяват и в управлението на фирма „Етко-Шнайдерс” ООД и от участието й с „Глобал Консулт” ЕООД с 44 % дял в „Източни имоти” ООД с предмет „посредническа дейност на агенции за недвижими имоти...” Такава е политическата реалност на преплетените „свински черва”. Явно някои „тайни „ в подреждането на листите за евровота на ГЕРБ има логично обяснение.  http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=6607&Itemid=1   

манячката на диети
.......................................
земеделие -
Мирослав Найденов отсега да отговори на няколко въпроса:
1. Как стана така, че Мирослав Найденов беше главен секретар на НВМС по времето на министър от ДПС? Главен секретар на националната ветеринарно-медицинка служба не е експертен, а политически пост. Как така Найденов, който работеше за ДПС, сега става министър от ГЕРБ? Знае ли Бойко Борисов това обстоятелство?
2. Защо Мирослав Найденов беше уволнен от НВМС? Има ли това уволнение връзка с престъпния внос на 20-годишното ирландско месо, заради което бяха застрашени здравето и живота на десетки хиляди българи? Мирослав да извади заповедта си за уволнение от НВМС и ако се чувства набеден, да я опровергае с факти, а не да мълчи като задник!
3. Каква е причината шефа на експертния съвет по земеделие на ГЕРБ Найденов в продължение на една година и четири месеца да не отправи една сериозна критика към МЗХ, оглавявавано от недоразумението Валери Цветенов от ДПС? Тази съмнителна безкритичност има ли нещо общо с това, че в миналото Мирослав Найденов е бил доверен кадър на ДПС, или просто става въпрос за пари? Кажи си сега, г-н Найденов, за да не става нужда след някоя седмица Бойко Борисов да те изрита показно от правителството!
Мирослав Найденов си показа некомпетентността в Стандарт.
1. Цялото му изявление е в стил 11-общогимназиален клас.
2. Според Миро 20-годишното месо, поливните инсталации са направени от метал а не от пластмаса и гума.
3. Обяви земеделските чиновници виновни за проблемите в земеделието - обяви се против собствените си служители. Интересно дали ще го обичат, или ще почнат да го съботират.
СВЕТЛИНАТА В КРАЯ НА ТУНЕЛА СЕ ОКАЗА НАСРЕЩНИЯ ВЛАК...

зам.министър - Синът на бизнесмена Пламен Борисов ще бъде назначен за зам.-министър на земеделието и храните. Бъдещият заместник на Мирослав Найденов – Преслав Борисов е наследник на собственика на фирма „Дефко“ООД. Дружеството притежава най-голямата зърнобаза в Североизточна България, намираща се край Каварна.

  

Според данните на Сметната палата, „Дефко“ ООД е дарила 20 000 лв. за партията на столичния кмет. В новото правителство синът на Борисов ще отговаря за усвояването на еврофондовете. Преслав Борисов е роден през 1977 г. в София. През последните 17 години семейството му живее и работи в Каварна. Завършил е Лесотехническия университет, специалност “Агрономство”, през 2000 г. В същата година започва работа като търговски директор във фирмата на баща си. В следващите няколко години получава допълнителна квалификация в областта на търговията със зърно от Асоциация по търговия с фуражи и зърно в Лондон -ГАФТА. През 2006 г. завършва магистратура по бизнес администрация в Бъкингамския университет във Великобритания. В момента работи като търговски директор за Източна Европа в "Агри-Лойд Интернеишънъл" – Великобритания.

........................ Кой е бащата на Преслав Борисов? Пламен Борисов е ченге от тайните служби на комунизма, неграмотен и арогантен агроном ,от който пропищява цял институт и след поредния скандал заради забраменяла колежка, тъст му - полковник Марин Петков -зам.гл.военен прокурор на НРБ, дясна ръка на главния военен прокурор Лагадинов, го изпраща на спецшкола на КГБ в Москва през 1988г. Веднага след това Пл. Борисов заминава със семейството си в Япония, назначен в посолството ни като поддръжка ВиК инсталациите. Отзован !1991г. от правителството на Ф. Димитров, Пламен Борисов става крупен бизнесмен и основен участник в зърнената далавера на Жан Виденовото правителство.Пламен Борисов е един от големите спонсори на партия Герб от самото начало.Самият Преслав Борисов е доста ограничен интелектуално и дипломите му са купени от баща му.

Бисер Дачев (44 г.) зае поста зам.-директор в ДАГ след скоростното освобождаване на предшественика му Валентин Карамфилов. Той беше началник на отдел "Ловно и рибно стопанство" в Националното управление по горите по времето на министър Мехмед Дикме в правителството на Симеон Сакскобургготски. По негово предложение е въведена практиката за отдаване под аренда на ловната база в държавните лесничейства. Тогава са дадени лесничействата "Буйновци" и "Елена" на фирми на бизнесмена Гео Дундаров. На една от тях Дачев става зам.-управител след напускането на земеделското министерство.

Новият шеф на ИАГ е бивш съдружник в "Екологика Мекс" ООД с фирмата "Симеон 2" на спечелилия концесията за ловния участък в Етрополе депутат на ГЕРБ Емил Димитров.


.......................
ВЕЖДИ РАШИДОВ -
Министър на културата, който бие полицаи. Ами сега? Да бягаме от него като го видим
......................................................
................................Титлата „експерт по ощестроителство на офис сгради и магистрали” предизвика у мен възмущение.
Като изявен комсомолски функционер от Благоевград и едновременно партиен активист на БСП ,той в съдружие с един музикант, понастоящем винопроизводител, без да отговаря на нито един от критериите за кандидатстване за квота по спогодбата с федерална република Германия за обмен на кадри в строителството, бе получил такава квота и бе един от първите, които изнесе работници в Германия.
Г-н Плевнелиев е завършил специалност „ Електроника” и никога не е разбирал и му липсва желание за разбира от строителство.
Той притежава дарбата да говори сладко и в словата си да скача от тема на тема, без по нито една от тях да има задълбочени познания и опит.
Липсва му умението да ръководи хората от екипа си, да ги мотивира.Нерешителен, флегматичен, изпитва страх да взема каквито и да е решения. Особено проблематично при него е вземането на важни решения-колобичамнието е огромно, продължително и трае седмици наред.Опитва да се консултира с много хора по повод вземането на решения и покрай това създава интриги и противопоставя хората.Липсва му силата на лидера, на водача, на човека, който ражда идеи и ги довежда до край.
От моята няколкогодишна работа ,наблюдения и анализ върху него стигнах до извода, че основна причина за това е, че на него му липсват както фундаментални, така и практически познания в областта, в която той се опитва да се изживява като експерт-строителството.И това в комбинацията с човешките слабости в характера му създава проблем.Може би като съветник с мнения, съвети, становища ще бъде полезен.
Липсва му силата на лидера, на водача, на човека, който ражда идеи и ги довежда до край.
От моята няколкогодишна работа ,наблюдения и анализ върху него стигнах до извода, че основна причина за това е, че на него му липсват както фундаментални, така и практически познания в областта, в която той се опитва да се изживява като експерт-строителството.И това в комбинацията с човешките слабости в характера му създава проблем.Може би като съветник с мнения, съвети, становища ще бъде полезен.
Той не е в състояние, страхува се да тропне по масата , да защити собственото си мнение.
Каквото и да е решение, което понякога макар и безкрайно бавно да е взел го съобщава винаги зад гърба на тези, за които се отнася и никога директно „в очите”.Поради това партнъорите, съдружниците и служителите му изпитват незадоволство от работата си с него и скоро го напускат.
Не може да наложи волята си,тъй като му липсва такава.
===
Плевнелиев-шеф на Линднер е от тия, които препраха парите от външния дълг на Б-ия.Той, заедно с негов ДС-ком колега(завършил консерваторията) ,купиха фалиралата австрийска строителна фирма Линднер през 1990г. Смешно е да се мисли че крадците, свили български пари с цел да се обогатят, ще оправят България. Плевнелиев е цитиран и в книгата-Най-богатите българи-а всички знаят кой е богат в Б-ия-само ДС мафиотите!
...
В началото на демокрацията, Плевнелиев и бившия шеф на фондация „Пирин пее“ Иван Тодоров, който сега е собственик на винарска изба „Тодоров“, са едни от първите българи, които получават правото да изпращат наши строителни работници в Германия. Години по-късно Плевнелиев и Тодоров стават съдружници с крупната немска фирма "Линднер". Иван Тодоров по-късно бе "поканен" да напусне, след заплащане на акциите му. Плевнелиев прекратява партньорството си с бившия музикант и настоящ винар. Заедно с "Линднер" новият строителен министър построява „Бизнес парк-София“, който бе продаден на американска компания за 250 млн. евро. Наследникът на Асен Гагаузов е втори братовчед на общинския лидер на ГЕРБ Гоце Делчев Ангел Плевнелиев
..................................
Министър на транспорта, информационните технологи и съобщенията - Александър Цветков

Биляна Дякова е назначена за главен секретар на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията? Същата е верен сподвижник на Хари Потър (Н. Василев) в качеството на началник на кабинета му във всичките 3 министерства, в които той се упражняваше на гърба на народа. Кикимората е от групата на т.н. тимаджийчета.
============================================
МВР -Цветанов -

Мухата Це Це на ГЕРБ, това физкултурно чудо, което сложиха за вътрешен министър, е син на дългогодишния шофьор на Григор Шопов – Живковия зам.-министър на МВР, който отговарял за ДС
........................................................





Тагове:   власт,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: karina19
Категория: Новини
Прочетен: 1868541
Постинги: 90
Коментари: 360
Гласове: 281
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930