Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2009 17:33 - Бойко - думи и дела -2009
Автор: karina19 Категория: Новини   
Прочетен: 3392 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 05.12.2009 13:35


Бойко Борисов - "премиер"

Ще им върна мандата и да отидем на нови избори, щом мислят отсега да почват с номерцата си. Защото това са номерца. Знаят, че Божидар Димитров ми е приятел, знаят, че му вярвам. http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=135884
......................
Понеже БиБи е неудържим от страна на ръсене на бисери, като в онази приказка в която при всяко отваряне на устата на златнт ммиченце, в случая момчище изпадат бисери, това безценно богатство трябва да бъде съхранено :)
- хората ме избраха мажоритарно
хората избраха мажоритарно партията
аз в душата си съм демократ
-Който е съгласен да вдигне ръчичка
-Аз съм най-големият самоубиец, защото поемам цялата отговорност.
"За всички е ясно, че да се коментира министър без портфейл е несериозно", каза столичният кмет
Знаят че Димитров ми е приятел, от три години съм обявил, че знам, какво пише в досието му, давам му една канцелария. Нямаше как да постъпя нечестно към Божидар.
"Всичките ми министри са експерти до един. Една част работят и с мен в общината, другите в МВР
"Оттук нататък да поставят условия и да се държат по този начин, както днес с Божидар Димитров, просто доказват, че съм бил прав. Костов има 5, Мартин има 10 човека – с тях ли да се съобразявам да ми извиват ръцете?! След като правят такива номера нека с пет човека да ме подкрепят или да бъдат срещу мен, но аз няма да оставя да се гаврят с Божидар.

............................................................................
 

.19,08.09.

Премиерът Бойко Борисов обяви в сряда война на "вещиците на Станишев" и се зарече, че няма да задължи държавата с милиарди, заради енергийните проекти на Русия в България.

Сергей Станишев обвини ГЕРБ в "лов на вещици" и защити политическите си назначения в края на мандата.

"Станишев сам даде определението "вещици" на своите министри и други приближени. Аз от дете от майка ми знам, че вещиците са лоши хора – такива, които крадат и правят други лоши неща. Представям си лова на вещици – един ловец, който лови вещици по горите, за заменките или заради принтери. И аз гарантирам, че вещиците в МВР, в горите и т.н. ще бъдат унищожени", каза Борисов.

Ето например мъжката вещица Иво Николов като изпълнителен директор на "Информационно обслужване" е получавал заплати над 13 000 лева. Вещиците на Станишев вземат по толкова заплата. Това са вещици, които пият кръв. Сега се оплакват на Брюксел, че Борисов е дошъл и ще им прекрати лапканицата",

занапред заплатите на ръководството на "Информационно обслужване" ще са по 1000 лева и допълни, че там няма да има нито един представител от централата на ГЕРБ.

Присъствието на пресаташето на партията Севдалина Арнаудова в борда Борисов обясни така: "Тя е там само до провеждането на общо събрание в края на месеца, тъй като трябваше да се запълни едно място".

Освен това Борисов обяви, че е разпоредил на вътрешния министър Цветан Цветанов "повече думичката ще в бъдеще време в интервюта да не се употребява". "Ако ние ще арестуваме коли на наркодилъри – просто се вбесявам; когато имаме арестувани, ще ги показваме

"Не е едно и също централата да струва 4, 5, 6, 7, 8, 9  или 10 милиарда евро. Никой не казва  всъщност колко струва изграждането на централа", каза премиерът и добави, че в  момента се проверява колко ще струва изграждането на централата.

Кога сте чули от мен, че "Южен поток" няма да се строи?", попита Борисов по повод друг от руските енергийни проекти в България, но веднага добави, че "в момента не са заложени пари в бюджета за подобни проекти".

"Не съм премиер, който ще задължи държавата с по няколко милиарда, ако те са крали с по няколко милиарда, аз ще пестя всеки лев, каза той. Досега милиарди са разхвърляни все едно сме в плод-зеленчука",

"Няма фирми, които да са защитени от проверки, нито такива, които тенденциозно да се проверяват", заяви Борисов, чиято бивша фирма "Ипон" обслужва "Лукойл", а самият той е известен с близките си отношения с шефа на петролната компания Валентин Златев

Накрая премиерът призна, че е спал два дни в хотела на Валентин Златев в Обзор и даде да се разбере, че не вижда някакъв конфликт на интереси. Преди това той направи уточнението, че сметка къде е спал можела да му държи "само Цветелина" и, че "там контролът е много строг".

"В Обзор ходя всяка година, познавам се с рибарите", каза Борисов, който всяко лято гостува в хотела на Златев. На въпрос не е ли по-логично да ползва правителствените резиденции, той заяви: "Никога не съм спал по резиденции, но заради вас може да започна".
..............................................
Ако в Европа искат отново да станем най-бедната и корумпирана държава и искат да върнат тройната коалиция, да не ни връщат фондовете. Ние всички мерки, които те са ни предписали, изпълняваме, действаме, и за това изпращам министрите, за да покажем какво сме направили за 20 дни. Такова предупреждение отправи Бойко Борисов в понеделник преди първото си посещение в Брюксел като председател на новото българско правителство
........................
"Това увеличение идва пряко от бюджета, а те са знаели, че са го опукали, знаели са, че още юли ще има дефицит и са правили популистките си вдигания на пенсии, които аз плащам", продължи премиерът и наблегна: "Трябва да стане ясно, че ние плащаме тези 9%, по 50 млн. лв. на месец”.
............................................
ОБЕЩАНИЯ
08,09.09г. Магистрала "Тракия” ще бъде завършена в началото на лятото на 2012-а. Отново тогава се очаква линията на метрото в София да бъде удължена от ж.к. "Обеля” до хотел "Кемпински Зографски".
.............................................

Бойко Борисов обясни и технологията на пристигане на секретни документи в МС:

„Има една тетрадка - прошнурована и прономерована, която е на специална секретарка.
Тя получава в плик запечатани с восък всички материали. Подписва се в тази тетрадка, след това в друга тетрадка - червена на цвят, и я внася при мен, пак прошнурована по дата, месец, година, час. Запечатаните пликове ми ги предава.
Чета.
След това слагам резолюции - за прокурор, за доразследване, да се запознае министър или съответна друга служба, да се образува група от прокурор, следовател и полицай за задържане.
След като това нещо стане с резолюцията, се подписвам в тетрадката. Секретарката завежда часа пред мен, с телбодове запечатва я.
Връща се и пише в нейната тетрадка - в толкова часа и през секретните деловодства заминава обратно".

...........................................

Протокол от заседание на МС – 08,09г.- Аз мисля, че миналия път бях достатъчно ясен, че Министерски съвет не е място за дебат. Мисля, че бях ясен

Приемам едно или две изказвания, които в дадена посока да коригира или да си чуем гласа, но Министерски съвет се събира и взима решения, които предварително са съгласувани, консултирани и ако е допусната грешка и тя е чисто техническа, както за председателя на комисията вътрешен - външен министър, я коригираме. Това не е място за дебати и всеки министър да трябва да казва какво според него би било по-добре

Какви са тези думи "замразяване", какви са тези думи "криза"?

Само че, господин Дянков, за съжаление, нашето общество е свикнало да бъде лъгано, да му се казва това, което иска да чуе, и след това да се разочарова.

Защото, повтарям, нашето общество още не е дорасло да чуе истината и да му предпишем рецептата, за съжаление. Но това си ни е народът. Той затова и нас ни е избрал

Разнопосочни сигнали от вас не може да има

http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=4099§ionid=5&id=0000801

"Не ви е работа на вас какъв съм аз. По цял ден и вечер съм пред очите на хората. Остане ли ми време, ще се оженя...", подразнен отби

ветелина Бориславова е по-добрата половина в техния тандем. Затова тя мъдро и мълчаливо прие забежката на Бойко с масажистката от правителствена болница Биляна. С нея Генерала се води от близо две години. Бил е с атрактивната сдържана брюнетка и по време на неотдавнашната си обиколка по морето. Запитан от нахален репортер къде е спал - заради слуховете, че е пренощувал в хотел на бизнесмена Валентин Златев, Бойко много се изнерви, защото май помисли, че го питат с кого е спал.

“Готов съм да пожертвам всичко, за да запазя собствения си рейтинг”, “Имам не инстинкт, а характер”, “Лев не ми трябва”, “Ще управляваме още 30 години”…
----------------------------

Попитан от журналисти дали пристига от прословутия хотел, Борисов се тросна: “Ще престанете с тези въпроси, защото до там ще ми бъдат разговорите с вас”.

Борисов пред репортери: Като разговаряш с премиер, ще се подготвиш

Веднага, след като миналата неделя кръсти бебето Димитър, премиерът обясни на журналистите как оттук нататък трябва да разговарят с него. Първо им каза, че повече не трябва да го питат дали е спал в хотела на кръга “Хелиос”. След това се сопна на репортерка, която го попита дали смята да назначи Симеон Сакскобургготски за свой съветник. Докато в началото премиерът говореше на журналистката на Ви, постепенно загърби учтивата форма. Публикуваме разговорът без съкращения.

Репортерка: Появиха се публикации, че ще поканите ...

Борисов: Не чета публикации!

Репортерка: ..Симеон Сакскобурготски за ваш политически съветник.

Борисов: Къде се е появило това?

Репортерка: Не мога точно да ви кажа.

Борисов: Като не можете да ми кажете защо ме питате!? Вие дори не си спомняте къде сте го чели, а ме питате дали е вярно. Затова, като разговаряш с премиер, ще се подготвиш и цитираш източника, за да ти отговоря конкретно. А сега някъде.. Ти дори не си спомняш къде си чела нещо, което аз трябва да отговоря

http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=6818&Itemid=27

 „Готов съм да жертвам всеки, за да не ми падне рейтинга. Това е безспорно!”, изцепи се Бойко Борисов. Това значи е вярно?, попита Найденова. Безспорно, отговори премиерът.

Десет пъти по-лесно е да си премиер от кмет, защото имаш телефон с копчета, имаш министър за всяко нещо...,

Стана ясно обаче, че правителствените самолети нямало да бъдат върнати, както шумно бе прокламирано, а Бойко дал срок на Световната банка да мислят, какво изгодно ще му предложат за тия 14 милиона.
......................
Премиерът Бойко Борисов за последен път се съгласил миналата седмица да отложи точка от дневния ред на правителственото заседание, заради "туткането" на министерствата.
................................

Стенографски запис! ЗАСЕДАНИЕ на Министерския съвет
19 август 2009 г.

БОЙКО БОРИСОВ: Но това трябва да се обяснява на хората и то да се обясни - всъщност когато е в тази мозъчна смърт можеш да направиш част от теб да живее и си оставаш И ако след време се разреши клонирането, могат да го намерят този човек, да ти вземат от бъбрека и да тенаправят нов.
.........................
23,09.09- Той настоя за предприемане на мерки по разкриване на корумпираността и глупостта на предното правителство.

Белята вече е направена и Станишевите са амнистирани

въпросът се отправя до КС, за да се разкрие морала на предишната власт. Той добави, че от правна гледна точка тези действия са безсмислени, защото всички престъпления свързани с неумишлената безстопанственост, вече са амнистирани.
......................................

интервю в-к Труд, Валерия Велева

Когато всички сте пристигнали, от ЕК се обадили в София и попитали: Бодигардът дойде, кога да чакаме премиера?

На срещата на премиерите в Гданск г-н Берлускони застана зад мен и започна с педи да ми мери гърба. Разтвори си ръцете и извика на всички в залата: „Ето това е премиер, не е като вас!“

Те ме познават отдавна. ЕНП много внимателно си отглежда кадрите. Още като кмет осем пъти бях на срещи на върха, на конгресите на големите партии в Европа, където поименно ме канеха. И сега не е все едно за тях, когато от трибуната например на конгреса на ХДС в Германия г-жа Меркел каже: “Добре дошъл, Бойко!” Те си ме подготвяха. Знаеха за резултатите, знаят ни възможностите и този оптимизъм, който сега има в тях, се дължи на факта, че те виждат и очакват, че аз ще остана верен на това, което съм казал. Като ме видят, прегръщат ме, радват ми се, питат ме: “Как е в България, какво правиш, дай да помагаме!”

Иначе нищо не може да ме спре. Мразя да се изсилвам, но в случая нищо не може да ме отклони от пътя, по който съм поел.

Не се ли притеснявате, че всичко в тази държава зависи само от Бойко?

- Ето, събота е. Ден пред дълги празници, а министрите са се наредили в двора ми. Защото всяко нещо трябва да ми мине през главата. Те са фантастични експерти, по-добри експерти в правителствата на България не сме имали. Но им липсва политическа воля и политически поглед за нещата. И всичко трябва да мине през мен.

о-различното между мен и вас е, че заради тази кауза аз не трябва да проявявам приятелство, емоции и каквото и да било друго чувство. Трябва да съм железен!

Друга разлика няма. И аз като вас слушам, слушам, слушам експертите и се опитвам да намеря най-доброто. Това струва толкова, това струва толкова, това оттук, това оттам. И руснаците казват – браво, така се прави!

Писна ми една седмица, където и да отида, журналистите, настроени предварително с въпроса: Кунева ще остане ли?

Заклевам се, дума нямаше да кажа, ако не бяха ме предизвикали журналистите в Брюксел.

Между министрите ви има ли ревност – кой да е по-близо до сърцето ви?

- Всеки от тях, който има нещо да ми казва, винаги го приемам. Сядаме, обсъждаме. И докато изпием по едно кафе – решаваме въпроса. Слушам единия, слушам другия, слушам третия, после решенията ги взимам аз.

Моята любов с медиите не е платена. http://koritarovonline.hostzi.com/?p=718
.............................................
07,10.09 -
Остави ме сам на улицата, а предпочете Румен Петков
"Моите претенции към RWE са, че сега искат да се откажат, а не месеци или година по-рано, когато са правели забележка и то два пъти са настоявали пред Станишев да не харчат пари по този проект, но това е правено и те тогава са си затраяли", коментира премиерът.
.......

Бойко- "държавата има точен брой пари, които са под нулата" ; "Кунева е човек на НДСВ. Да си спомняте те да са ми предложили пост - те ме изгониха на улицата. Аз по-лош експерт ли бях в МВР? Досега друг не се е изравнил с мен в МВР”.

"Царят ме изгони и ме остави на улицата като предпочете Румен Петков пред мен",
....................................................
Убавеца буквално каза "министър Дянков и еди кой си там след заседанието при мен на килимчето с цифрите за да видиме кво ше правиме"!
.............................................
06,11.09. Премиерът Бойко Борисов е дал картбланш на "руските колеги" от милицията да влизат в български имоти с дипломатически статут на територията на Русия и да задържат заподозрени.

В петък, ден след като българското Външно министерство излезе с остър протест по повод нахлуването на руски спецчасти в българския Център на промишлеността в Москва, в резултат на което трима български граждани бяха задържани, Борисов заяви, че това е станало с негово съгласие.
.................
На пресконференция в НДК след избори 2009:
„ Цецо, айде отговаряй ти да те еба! Нема само аз да говора тази вечер.”
След среща с премиера на Русия:
“Путин каза - знам, че имате черен колан по карате, аз пък имам по джудо. И така искал да водим разговорите - детайл по детайл. „
Пред журналистите, по повод митичния доклад на ДАНС:
„ Изобщо не ми дреме, кои кръгове от БСП се борят през службите!”
Посещение на премиера в ДАНС, за да се запознае с обтегнатата обстановка в спецслужбата:
"Забранил съм побоя. Който иска да се бие – в Министерския съвет, при мен.”
За Пловдивския панаир:
„Изложението неслучайно се нарича Пловдивски панаир, неслучайно, а защото си е от Пловдив.”
За интервюто на Иван Драшков по bТV:
„За пръв път закъснях за работа. От 7 до 9 ч сменях двата телевизора ошашавен !”
........................................

18,11.09 "Цял ден ядоха кюфтета, пиха кафета, кикотиха се по коридорите. Когато аз говорих имаше двама трима души в залата. Отишъл съм аз, четем, стои цялото правителство, чакаме въпроси, дебат, а тях ги няма – ядат кюфтаци"
........................
На предишните им ги спираха, на нас ни ги пускат
..
......................

"Дано не се оплаквам, но беше гадже на дъщеря ми. Заварих я плачеща една вечер и го набих".
..........

мисля, че миналия път бях достатъчно ясен, че Министерски съвет не е място за дебат. Мисля, че бях ясен. Приемам едно или две изказвания, които в дадена посока да коригира или да си чуем гласа, но Министерски съвет се събира и взима решения,
Второ, хубаво е, че господин Дянков много прагматично, много по европейски, много честно и непопулистки поставя реалностите на масата, и то за срок от четири години. Само че, господин Дянков, за съжаление, нашето общество е свикнало да бъде лъгано, да му се казва това, което иска да чуе, и след това да се разочарова.

нашето общество още не е дорасло да чуе истината и да му предпишем рецептата, за съжаление. Но това си ни е народът. Той затова и нас ни е избрал

Всеки завършил с успех от 5,50 нагоре може да стане министър при мене",

 "Няма по-приятно, по-хубаво нещо от евтини, в случая – чужди пари. Няма, повярвайте."

"Да не помрачавам настроението, защото полицейското в мен никога няма да си отиде

"Който от ДАНС иска да се бие – в Министерския съвет, при мен"


...........................
................................................................

Бойко може да се насере, ама Костов да го няма!

По делата му ще го познаете!!!!!!!!
Осра София, а сега е клекнал над цяла България!!!!
Лошото е че, има и още мечтиииии.......
Той много се обича, той толкова се обича, че може и да се самоизнасили....!!!!!
Пазете го да не се орезили!!!!!

Българите са много радостни. Най-после ги управлява някой толкова прост колкото тях. Те не са имали такава радост от Тодор Живков насам. Моля ви, не им я отнемайте.

След БОЙКО лято медиите във властта на новия спасител

Премиерът е като изкусител от сапунен сериал, твърдят експерти

http://www.vsekiden.com/?p=58193

Вместо да се променим и да се впишем в модерния свят и модерния тип отношения, българите се опитват да одомашнят Европа, да я доведат вкъщи, без да се налага да се променят

 

Избори можеш да печелиш, защото тук е пълно с малоумници, но да оправиш страна е непосилно бреме за твоя "интелект"!

Бойко изглежда по всеки въпрос не само си има мнение, но е и достатъчно тъп да го каже.

МУТРАТА СЕ ХАРЕСВА , ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА СИ ПОСЕГНЕ ..

уж бб имал топки, пък се жалва кат путка...

Бойко изглежда по всеки въпрос не само си има мнение, но е и достатъчно тъп да го каже








 




Гласувай:
1



1. анонимен - levitra 20 mg 5572
06.11.2012 10:38
<a href=http://ordergenericlevitrahere.com/#ysbam>levitra 40 mg</a> - <a href=http://ordergenericlevitrahere.com/#aktnn >buy generic levitra</a> , http://ordergenericlevitrahere.com/#pmlds buy levitra
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: karina19
Категория: Новини
Прочетен: 1868949
Постинги: 90
Коментари: 360
Гласове: 281
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930