Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2010 23:31 - Бисери бойкови - 2010
Автор: karina19 Категория: Новини   
Прочетен: 3989 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 01.05.2010 19:50


"Мисля, че нито за момент някой не си е помислял, че ГЕРБ има друг ръководител освен мене. Всеки си знае мястото. А ако не си знае, ще го подредя."

"Това, което направихме, трябва да остане в аналите на тези 20 години след промените като изключителна държавническа и надпартийна позиция на ГЕРБ."

"Направихме балансиран бюджет, най-добър в Европа

"В мига, в който усетя, че има неблагодарност към ГЕРБ и към мен за това, което правим, в този ден давам оставката на правителството в парламента и отивам на избори. В този ден!"

"Искам уважение и зачитане на това, което съм поел като риск в момента и което правя. Държавническо отношение от политическите лидери. Хората видяха - каквото съм обещал, изпълнил съм го. И работя денонощно."

"От господин Костов, от Мартин, от Волен, включително и от г-н Станишев и Доган, разчитам на държавническо отношение. Критика -  да, но като цяло трябва да се знае, че това е единственото правилно и добро за България в момента. Всичко останало ще я въведе в катастрофа."

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=160344&srcpos=6

За първи път сега се пропукаха организираните групи и пропяха в арестите. Отидоха и посочиха труповете. Ние сега разкриваме поръчкови убийства. Отива и посочват – в тая ливада има труп. Колегата Цветанов с багер ходи и копае трупове”. Такива разяснения за актуалното състояние на борбата с престъпността даде премиерът Бойко Борисов по време на своята лекция ”Свобода и демокрация. Българският европейски път след 1989 година”, изнесена в централата на фондация ”Конрад Аденауер”.

“Имаме обща сходна кариера с премиера Ердоган – кметове, спортисти. Това е приятелство, това е дружба. Мисля, че от днешната среща излизаме с такова настроение“,

шменти-капели

Справям се прекрасно, защото, ако виждате практиката в Европейския парламент, всеки си говори на неговия език. Така че изобщо не се усеща необходимост да знаеш чужд език. Но, разбира се, пък аз си комуникирам прекрасно с хърватите, сърбите, македонците, руснаците, което пък не могат да правят други. Важно е да имаш какво да кажеш. Ако имаш какво да кажеш, както и Ердоган ме разбра, и г-жа Меркел ме разбра, и Саркози ме разбра, и Берлускони ме разбра, и Ромпой ме разбра, и г-н Барозу ме разбра, става лесно."

Чуя ли "сongratulation, Borisov", не слушам нататък

а случаите с "Наглите" и разбитите престъпни групи премиерът коментира, че при всички отвличания, извършителите много ехидно питат: "Що не дойде Бойко да ви помогне" - "Помогнах, но така си правя могъщи врагове", отговори той. Тези групи действат малко като клетките на Ал Каида, комуникират си, знаят се.

"Толкова ни е страх да не объркаме и ние нещата, че сме си взели немец за съветник"

премиерът се сеща за това, че животът му тогава се въртял в кръга от работа и тренировки. Вестници не четял с изключение на кръстословиците и спорта - нали по другите страници пишело едно и също! Къде ги тези времена сега! Днес всичко e ужасно сложно, объркано, нечестно... Противникът дебне отвсякъде, а и „завистта”

настойника на ГЕРБ - баварския ХСС

За първи път сега се пропукаха организираните групи и пропяха в арестите. Отидоха и посочиха труповете. Ние сега разкриваме поръчкови убийства. Отива и посочват – в тая ливада има труп. Колегата Цветанов с багер ходи и копае трупове”

Германците питат радио Ереван: - Какво е „ШМЕНТИ-КАПЕЛИ”?
- Радиото отговаря: - О-о-о това е Бай Боко Банкянски в Европа!!

Всичко, което пречи на работата или става генератор да ми се източва енергия и целеустременост към важните цели, които сме си поставили, аз го махам веднага, за да няма дебат по него"



---------------------------------
от нета -

Шоп Бойко се ръководи от 3 правила: от Витоша по-високо нема, от Искъра по-длибоко нема, от Желева по-красиво нема. Дръж се земьо шоп те гази...

няма по-голямо нещастие за един нарцис от това, да не бъде харесван.

 Каза ви човека, че герб няма капацитет да управлява, ама кой да разбере за какво става въпрос. Едно си баба знае, едно си бае "айде Бойко начукай им го". На кого бе чалгаджии? Той освен на себе си и на България, на друг не може да го начука, защото е некадърна мутра

той му е прадядо по майчина линия.
Дядо Асен Войнов е ключ в публичния имидж на премиера.
Прадядото обаче не е монархофашист, а николапетковист! Затова е и ял толкова бой след преврата от 1934 г., установил едноличната власт на цар Борис

................

Българите са много радостни. Най-после ги управлява някой толкова прост колкото тях. Те не са имали такава радост от Тодор Живков насам. Моля ви, не им я отнемайте.
-

Конграчулейшън, Борисов!
..................................

“Проблеми имат онези държави, които са свикнали да живеят на широко, да щракат с пръсти, да почиват дълго и вечер след 10 часа да излизат на нощен живот“.

"Аз искам да дисциплинирам хората и България да бъде средноевропейска държава, това в следващите години ще се случи”

"не е толкова сложно да се управлява държавата".

„В мига, в който усетя, че има неблагодарност към ГЕРБ и към мен за това, което правим, в този ден давам оставката на правителството в парламента и отивам на избори. В този ден! Усетя ли от политическата класа, че се опитват да ми прехвърлят вината на сини, червени, пембени в условията на криза и не се държат в рамките на нормалното, аз ще си предизвикам вот на недоверие”.
........................

С едната ръка ям, с другата тичам по ливадата да ритам топката.

Борисов съществува за да вдъхновява мъжете, да възбужда жените и да воюва със Станишев!

няма нищо по-голямо от Бойковото

"Такива реформи, каквито се правят в момента, аз не знам някой да е правил", заяви днес Генерала, както обича да го титулува в дитирамбите си Бюреков.

Смее ли някой да прави реформи като Бойковите?







Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. karina55 - Бойко
27.11.2010 12:48
ако си премиер, „имаш телефон с копчета и всеки министър ти казва каквото искаш да знаеш, никой не ти пречи“. Това за телефона с копчетата е миналогодишна новина, която обаче е все така актуална. Наскоро премиерът пак каза колко му било лесно да е премиер, само дето го илюстрира по друг начин: „Имаш властта да променяш и да направиш всичко, което искаш“.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: karina19
Категория: Новини
Прочетен: 1867489
Постинги: 90
Коментари: 360
Гласове: 281
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930