Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2010 17:03 - "Флотилията на свободата"
Автор: karina19 Категория: Новини   
Прочетен: 4034 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 06.06.2010 11:46


„Флотилията на свободата" или завръщането на армията на Мохамед

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=538656

 

Вчера командирът на флотилията каза: „Не ще позволим на ционистите да се доближат, ще се борим с тях. Срещу какво ще се съпротивляваме? Срещу ноктите им! Имаме хора, които искат да станат мъченици в името на Аллах. Също толкова, дори повече, отколкото искат да стигнат до Газа! Молим се на Аллах да им бъдат присъдени и двете добри неща - до достигнат до брега на Газа невредими и да им бъде дадено мъченичество

 

„Ал Джазира" решава също да отрази подготовката за отплаването на „Флотилията на свободата": „Активистите на борда пеят песните на Интифадата в прослава на мъченичеството" и отново в репортажа присъства рефренът „Хайбар, Хайбар, о, евреи, армията на Мухаммад ще се върне!"

......

Преди няколко години имаше оживена дискусия на страниците на „Америкън грийн джърнъл”, дали зелените не трябва да се съюзят с радикалния ислям, за да победят капитализма и отговорът бе, че подобна коалиция е много обещаваща. На същата основа, дори по-рано, постмодерните леви философи като Фуко и Бодрияр извиняваха смъртоносния режим на Хомейни заради неговия възприеман за антизападен и антикапиталистически потенциал. Фактът, че Хомейни имаше навик да екзекутира хомосексуалисти, каквито са били тези двама джентълмени, очевидно ни най-малко не ги е притеснявал.
„засилващото се сближаване на европейското ляво и радикалния ислям”

В този частен случай, ако погледнете към списъка със западни участници във флотилията, мнозинството от тях, които не са ислямисти, са представители на крайната европейска левица като германската Лява партия

 

това събитие ще отбележи „излизането наяве” на ислямисткия режим на Ердоган и ПСР (Партия на справедливостта и развитието), прогресивно ислямско правителство. Това е логичната кулминация на един дълъг процес, в който Ердоган и ПСР се опитват да намалят влиянието на турското светско общество и наследството на Ататюрк стъпка по стъпка и да трансформират Турция в още един близкоизточен ислямистки бастион.

В крайна сметка имаме много проблематично развитие на турската демокрация, Балканите и Европа. Злополучна Европа, която продължава да демонизира малкия Израел, за това че се е осмелил да се защити, а същевременно е забравила за огромната ислямистка заплаха на входната си врата.

Алекс Алексиев: Събитията около „Флотилията на свободата” са много успешна пропаганда на ислямистките организатори  http://www.focus-news.net/?id=f15001

 

Тези досадни евреи
Чарлз Кротхамър, "Вашингтон пост"  http://www.mediapool.bg/show/?storyid=166097&srcpos=16

както призна организаторката Грета Берлин, целта на флотилията не е била да достави хуманитарна помощ, а да пробие блокадата, т.е. да сложи край на израелския режим на проверки, което би означавало неограничени доставки за Газа и следователно - неограничено въоръжаване на Хамас.

Но още по-важното е защо Израел изобщо трябваше да прибягва до блокадата? Защото блокадата е спасение на Израел, след като светът систематично отхвърля легитимността на традиционните начини, по които той може да се защитава - чрез изнесена напред и активна отбрана.

Пасивна отбрана

Без настъпателна и активна отбрана на Израел не му остава друго освен възможно най-пасивната и "мека" отбрана - блокада с цел просто да се предотврати превъоръжаването на врага. Но в момента тя също е на път да бъде делегитимирана от международната общност. Дори САЩ сега вървят към искане тя да бъде премахната.

Ако обаче всичко това е непозволено, какво остава?

Точно това е целта. Това схванаха и устремилата се да пробие блокадата флотилия от полезни идиоти и привърженици на тероризма, подставената турска организация, която я финансира, машиналният антиизраелски хор от Третия свят в ООН, и ленивите европейци, на които им е дошло до гуша от еврейския проблем


50 "наемници" са били събрани в Бурса за флотилията http://www.dnevnik.bg/sviat/2010/06/04/911652_izrael_50_naemnici_sa_bili_subrani_v_bursa_za/?p=0#addcomment

Вдовицата на един от тях, Али Хайдар Бенги, заявява пред в."Ватан": "Той помагаше на бедните и потиснатите. От години искаше да отиде в Палестина. И той непрекъснато се молеше на Аллах да го дари с шахада (мъченичество)".

У членовете на групата наемници не били намерени никакви документи. За сметка на това у всеки имало плик с 10 000 долара. Всички били снабдени с радиостанции.
На видеокадри от охранителните камери на ферибота се вижда, че някои от наемниците са с бронирани жилетки и с противогази.

"Трима от загиналите при израелското нападение турци са искали да загинат като мъченици", съобщили техни роднини и приятели. И тримата били от Диарбекир




Гласувай:
0



1. bamby13 - http://www. youtube. com/watc...
31.07.2010 18:38
http://www.youtube.com/watch?v=voEiDEAvYj0&playnext=1&videos=s_uSvlS7AXw
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: karina19
Категория: Новини
Прочетен: 1867382
Постинги: 90
Коментари: 360
Гласове: 281
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930