Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2008 21:44 - ПЪРВОАПРИЛСКИ ВЕСТИ
Автор: karina19 Категория: Новини   
Прочетен: 1307 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.04.2008 22:53


Столична община ще се отдава на концесия
Обучени ханамски лонгури продават билети в градския транспорт

1 Април 2008
 http://www.mediapool.bg/show/?storyid=137718&srcpos=11
.................
Ханамска връзка

Популярността на идеята на Бойко Борисов да обучи и екипи от по десетина маймуни, които да чистят София, вероятно ще повлече по този път и други сфери в общинската икономика. В началото на миналата година столичният зоопарк получи от европейските партньори в лицето на Германия и Унгария – 10 козирога, 10 крабоядни макака и 4 ханамски лонгури. Лонгурите и крабоядните макаци като по-стряскащи видове маймуни ще бъдат разпределени към контролния апарат на столичния градски транспорт.Тайното оръжие ще бъде използвано срещу нередовните столичани в транспорта от 1 май, когато влезе в сила увеличението на билетите от 1 лев. Козирозите ще опасват непригледните ливади около панелните блокове. Други три екипа по-обикновени маймуни ще свалят найлонови торбички от дърветата.Ако механизмите сработят, схемата с използването на животинска сила за организирането на София, ще бъде включена и в бъдещия концесионен договор за създаването на частна столична администрация. Може да се очаква през следващата година обучени тапири да бъдат използвани в комисиите по одобряване на обществените поръчки.

- Румен Петков се уредил с пост в ЕС http://www.mediapool.bg/show/?storyid=137721&srcpos=10

- ЕС рестартира ІІІ и ІV блок на "Козлодуй", пита за І и ІІ
1 Април 2008
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=137721&srcpos=12 

image
Умелото провеждане на изключително сложни дипломатически преговори, совалки и свалки с ЕС донесе на България безпрецедентен успех, съобщават световните агенции на 1 април. Страните членки не само приеха ІІІ и ІV блок на АЕЦ "Козлодуй" да бъдат пуснати повторно, но са възложили на чиновниците в Европейската комисия да изготвят спешен доклад как могат най-бързо да бъдат рестартирани І и ІІ блок. 




от нета - Днес всички социологически агенции разпространиха резултатите от изследванията си. Всички те отразяват, че повече от 90% от българите смятат, че БСП(бкп) и нейното ДС , играят с подставени партии за запазване на тоталното си присъствие в политическия и икономически живот на страната. Мовечето от българите не приемат ГЕРБ за различна от БСП партия. А националистите смятат, че В.Сидеров е просто парашутист от ДС и Москва, и не го признават за свой лидер. Роялистите пък смятат, че клетвата на Негово Величество в Републиката , откровената му подкрепа за комунистите и учстието му с тях в грабежа на народа, го правят персона нон грата за политическия живот.Народа като цяло смята че събитията след 10 ноември са театър, чрез който БКП чрез ДС осъществи продължение на властта им, посредсвом създаването на ДПС,СДС, Профсъюзи и други формирования!
Други изследвания показват, че народа показва открита неприязан към мутри, ченгета-милионери,тарикати и чалга.



- АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ - По сведения на достоверни, небудещи никакво съмнение източници днес оставка пред премиера Сергей Станишев ще поднесат министрите: Емел Етем, Румен Петков, Даниел Вълчев, Пламен Орешарски, Петър Мутафчиев, Джевдет Чакъров, Емилия Масларова, Николай Василев и още неколцина, за които източникът на информацията предпочете да си замълчи. Към обяд предстои да се случи дългоочакваното събитие, а в ранният следобед самият премиер, притиснат от обстоятелствата, ще се обърне към Парламента и към нацията, та да поиска вот на доверие.

Като основна, пък макар и ненадейна причина за масовите оставки на министрите се сочи обявяването и широкото разпространение на гражданската инициатива за написване на разказ, наречена "Оставката на министъра". Обезпокоени от съвсем реалната възможност да станат герои на бъдещи психологическо-детективски разкази-разкрития, министрите са се решили най-после да подадат почти колективна оставка, та да запазят някаква що-годе по-значителна част от имиджа си пред бъдните поколения. Смята се, че самият премиер силно е обезпокоен от възможността да стане герой на такъв разказ, поради което предпочита да си замине от властта, отколкото да го сполети такава грозна евентуалност.

Предвид ненадейния и доста динамичен ход на събитията и по сведения от конфиденциален източник от Президенството изтече информация, че Президентът Първанов тази нощ е сънувал следния кошмар. Присънило му се е, че е извикан директно пред Светото Семейство, състоящо се, както е известно, от самия Карл Маркс, изпълняващ функцията на Бог в съзнанието на президента, и от членове: Владимир Илич Ленин, Фридрих Енгелс, Йосиф Сталин, Димитър Благоев, Георги Димитров и Долорес Ибарури в ролята на символична Божия Майка. Функцията "секретар на Светото Семейство" в съня на Президента е изпълнявал г-н Владимир Путин. Пред този строг Върховен консилиум Президентът е трябвало да отговаря на невероятно трудни нравствени въпроси от типа на:

● Защо Партията спи когато държавата е заплашена от сгромолясване предвид страхотните злоупотреби на управляващите?

● Защо Президентът и самите управляващи като цяло измениха така кардинално на младежките си комунистически убеждения?

● Защо Партията след като трета година е на власт все още не е установила диктатура на пролетариата?

● Защо се допусна падението комунистите да стават капиталисти, което обърка привържениците на светлия комунизъм?

● И др. такива кошмарни въпроси са били зададени на Президента в неговия кошмарен тазнощен сън.


По свидетелство на специално разузнавателно средство, положено лично от г-н Румен Петков в спалнята на г-н Президента, днес министерството на вътрешните работи съобщи на медиите, че разполага с пълен запис на енфацелограмата на Президента, а също и със запис върху магнитен носител на неговите отговори пред Върховното Свето Семейство в бълнуването по време на среднощния кошмарен сън на г-н Президента. Знаейки този факт, днес Президентът заминава на лов в Пиринския Балкан, за да обмисли създалата се тежка ситуация в държавата. Информирани и достоверни източници съобщават, че нищо чудно и самият Президент, почувствал жестоки нравствени терзания заради измяната на своите младежки комунистически убеждения привечер да си подаде оставката директно пред Върховното Марксистко Свето Семейство. За целта днес в София извънредно пристига неговият секретар Владимир Путин, вече бивш руски Президент.

Очаквайте екстрени новини за развитието на невероятните събития през целия ден. Всички екипи на новинарските централи са на лов за новини. Николай Бареков, който нищо не е знаел за случващото се, по непотвърдени сведения тази сутрин е направил неуспешен опит да се самоубие. Само мисълта че Бойко Борисов ще плаче пред неизстиналия му труп го е възпряла от обзелото го желание най-решително да сложи край на безсмисления си живот.

Предполага се, че в този исторически момент Велислава Дърева пише разгромна статия за събитията, под която чакат да се подпишат ранобудните 100 български интелектуалци. Андрей Райчев пък е бил приет спешно таз сутрин в Психоневрологичен диспансер поради рязко обостряне на психичното му състояние - след като се разбра, че нито една от последните негови прогнози за ситуацията няма да се сбъдне. Чакайте нови сензационни съобщения в близките часове. Не отделяйте очи от този блог през целия ден. Чао засега и бъдете нащрекimage



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: karina19
Категория: Новини
Прочетен: 1867949
Постинги: 90
Коментари: 360
Гласове: 281
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930