Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2010 14:20 - Гоце и Октоподите ???
Автор: karina19 Категория: Новини   
Прочетен: 3306 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.02.2010 14:28


"изрази несъгласието си с лидера на ДСБ ИВан Костов, който призова да не се рови повече в миналото, а да се гледа само в бъдещето"

само, че Костов каза друго  - “аз мисля че трябва да отговори на въпросите в днешния ден. Днешният ден, ако оставим миналото и бъдещето на страната, е рубикон не само за премиера Борисов, не само за Цветанов, не само за главния прокурор, рубикон е за политиците. Аз приемам, че е вярна тезата, че политиците в безогледната си борба за властта са използвали престъпници и след това са поделяли тази власт с тях. Аз приемам това за доказано. И точно заради това сега е моментът политиците да се разграничат, те да покажат, че са срещу мафията "

Андрей Райчев, Сблъсък - 21,02.2010 - оповести своята голяма мечта да види края на Костов, щото то Октоподите нема, как да не са негово дело, от където и да я захвана все до Костов стигна, а д-р Михайлов пък беше опечален, щото нямало да дойде края на Костов,  скръб голяма

Гоце, дела и документи 

Скъпи другарю Милошевич…
До Слободан Милошевич председател на Социалистическата партия на Сърбия Уважаеми другарю Милошевич, Бих искал да доведа до Ваше сведение позицията на БСП относно последните събития в Косово. Ние отхвърляме подхода на двоен стандарт и едностранно обвиняване на… Наивно и безотговорно е да се смята, че приобщаването към НАТО е гаранция за националната сигурност. Това би било авантюристично решение, което създава трайни предпоставки за застрашаване на националната сигурност на страната.
Първанов
--------
Приятелите на Гоце - http://www.extremecentrepoint.com/?p=1092
........................................

http://capital.bg/show.php?storyid=861518

"Г-н Филчев е работещ човек, амбициозен и съм сигурен, че ще се опита да защити доверието." Ето това беше мотивът на президента Георги Първанов да изпрати за посланик в Казахстан Никола Филчев. Впоследствие разбрахме, че заминаването на Филчев в Астана всъщност е сделка, за да стане Борис Велчев главен прокурор

есенцията на проблема е другаде - политическата зависимост на прокуратурата. Тя не е структурна, защото по конституция обвинението е в съдебната, а не в изпълнителната власт, а скрита. Ако управляващите имат воля да разследват престъпленията - прокуратурата е ефективна. Утре може и да е обратното. Нищо не пречи държавното обвинение отново да се превърне в инструмент за рекет, който да бъде оправдан с независимостта на съдебната власт - така както беше по времето на Филчев.

Ето защо реформа на държавното обвинение е повече от наложителна. През седмицата главният прокурор Борис Велчев маркира част от тези проблеми.

Тоталитарният модел на Филчев има и практическо приложение.

Накратко - Никола Филчев чрез дясната си ръка Цеко Йорданов помага на партньора на Алексей Петров  Овадия да избегне челен сблъсък с правосъдието.
........................................
  Зияд Туфик Ел Масри
За периода 1994 – 1995г., от неплатени мита и данъци, ливанецът Зияд Туфик Ел Масри се е облагодетелствал със 197,5 млн. лв.- мито, и около 121 млн.лв. данъци. Ел Масри е осъден, присъдата е потвърдена на всички инстанции. През 2006г., общински съветници от Общ.съвет – Бургас, доминиран тогава от БСП, правят обръщение към Първанов да помилва ливанеца. С Указ №120 от 18.12.2006 година вицепрезидентът Марин помилва Ел Масри

.............................................................................

 




Тагове:   Гоце,   Октоподите,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: karina19
Категория: Новини
Прочетен: 1868634
Постинги: 90
Коментари: 360
Гласове: 281
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930