Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2010 20:04 - Гоце гейт
Автор: karina19 Категория: Новини   
Прочетен: 7631 Коментари: 1 Гласове:
0



Гоце "Всички знаем, че няма досиета. За съжаление, никой не е събирал тази информация, не я е систематизирал. Но, макар и с голямо закъснение, ние ще трябва да направим публична цялата тази информация.

и съм наясно с този род предаване. Аз нямам съмнение, че това е една подготвена атака"


http://www.dnevnik.bg/analizi/2010/03

/07/869268_purvanov_na_dunoto/

Няма съмнение, че президентът си е давал сметка каква буря ще се разрази след проведената операция на "Дондуков" 2. Все пак лично премиерът го е помолил да приеме неговия заместник, заместникът е отишъл на крака да му се обяснява, а накрая Първанов ги сюрпризира със стенограмата – поредица от ходове, която предполага сериозна ответна реакция.

И точно такава, изглежда, е била планирана да се случи. Нанасяйки толкова зрелищен удар, Първанов е разчитал не просто да се задържи в политическата орбита, а направо да се заяви като онзи, който кара влака. "Тук се слуша мойта воля, аз съм капитан"

Фигурата на Симеон Дянков е трън в очите на Първанов, доколкото това е

единственият министър с категорична позиция против проекта "Белене"


 - част от "големия шлем" и договорките на президента с Москва. В същото време тази фигура е удобна за атакуване, тъй като министърът на финансите е предприел значителен брой непопулярни мерки и неведнъж е правил изявления, които взривяват общественото мнение. С една дума, в съзнанието на мнозина Дянков се асоциира с "лошото ченге", на което най-сетне натриха носа. И тъкмо тези настроения използва Първанов, за да подмени истинската цел на операцията си с популистки призиви като "извинете се на бизнеса и безработните"…

изваждането на стенограмата е по-важно с това, че портретира т.нар. държавен глава много точно.

Показва го като отмъстителен, дребнав, склонен да прибягва към подлости и с въображение, което не стига по-далеч от

семплите постановки на "тихия фронт"

Показва го като хладнокръвен играч, който не би се поколебал да хвърли държавата в хаос, когато става дума за собственото му политическо оцеляване

..........................

Нелицеприятните разкрития на Марков са оформени като 28 въпроса към президента Първанов (виж повече в “НСО е банка кадри на организираната престъпност”). И до днес той не е получил отговор защо президентът е произвел в чин „генерал“ хора без ценз и образование. http://e-vestnik.bg/8374

По време на едно от съдебните заседания военният прокурор се „изказва неподготвен“. Той заявява пред съда, че „президентът е бесен“. Николай Марков пита: „Какво общо има президентът с моите лицеви опори?“, а съдийският състав избухва в смях как прокуратурата се изявява като говорител на президента в едно абсурдно дело. Когато всичко стига до Върховна касационна прокуратура, още в началото на делото съдията обявява “невинен”

-----------------------------------------------------
от нета - Гошко Пича 7 Март, 2010 в 2:25 pm
Появи се нова стенограма от тоалетната на Президента.Там вече със сигурност ще се разбере социалната му принадлежност




Тагове:   Гоце,


Гласувай:
0



1. анонимен - все
26.03.2010 15:13
Валерия Велева взе рушвет от Йордан Цонев, за да се обърне срещу бившия си любовник Ахмед Доган. От декември миналата година Кольо Вълканов и Йордан Цонев правят опит да свалят Доган, за да не влязат те сами в затвора. Естествено, операцията е координирана от Бойко Борисов. Следете тия дни вестниците на Делян Пеевски (не ги купувайте, четете ги на аванта - в интернет), за да се ориентирате в ситуацията. Пеевски също участва в заговора срещу Доган, за да не влезе в затвора.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: karina19
Категория: Новини
Прочетен: 1864620
Постинги: 90
Коментари: 360
Гласове: 281
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031